Libnet.ro
UNICEF

11:45

FLORIN CITU: Valcov si Teodorovici stiau despre efectele devastatoare ale taxei pe lacomie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Valcov si Teodorovici stiau despre efectele devastatoare ale taxei pe lacomie

Senatorul PNL, Florin Citu, precizeaza intr-o noua postare publicata, astazi, pe pagina personala de Facebook, ca Draius Valcov si Eugen Teodorovici stiau inca din data de 4 februarie despre efectele devastatoare pentru economiei ale taxei pe lacomie, masura prevazuta in OUG 114. Acesta sustine ca cei doi reprezentanti ai Guvernului vor ca prin efectele negative ale ordonantei sa se razbune pe sectorul privat care nu scade preturile la ordinele lor si a lui Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu de impact. Ordonanta 114 reduce drastic cresterea economica. Citu: Valcov si Teodorovici stiau impactul, dar au dat vina pe Comisia de Prognoza

Senatorul PNL Florin Citu a publicat fragmente dintr-un studiu de impact privind Ordonanta 114, care arata ca aceasta are un impact negativ drastic asupra cresterii economice. Confruntati de Liviu Dragnea cu aceste date, Eugen Teodorovici si Darius Valcov au mintit ca nu stiau impactul si au dat vina pe Comisia de Prognoza, sustine Citu.

FLORIN CITU: Dragnea a fost socat de concluziile studiului de impact al BNR

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca, joi seara, Liviu Dragnea a primit chiar de la Florin Georgescu studiul de impact al BNR privind efectele OUG 114, iar liderul PSD a fost socat si i-a chemat la discutii pe Darius Valcov si Eugen Teodorovici.

Florin Citu: OUG 114 serveste intereselor rusesti. Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova

Senatorul liberal Florin Citu trage un semnal de alarma despre efectele OUG 114 care are un singur beneficiar major si anume Rusia, iar acest lucru devine si mai suspect avand in vedere ca Eugen Teodorovici a.

Ministrul Muncii, detalii despre efectele intarzierii promulgarii bugetului

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Antena 3 despre efectele pe care le are intarzierea promulgarii bugetului pentru anul 2019. Acesta spune ca, in imposibilitatea de a fi semnate noi conventii, nu vor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )