Libnet.ro
UNICEF

12:15

FMI ii cere guvernului sa elimine programul PRIMA CASA si sa stopeze CRESTEREA PENSIILOR

B1 B1,
FMI ii cere guvernului sa elimine programul PRIMA CASA si sa stopeze CRESTEREA PENSIILOR

FMI atrage atentia asupra economiei Romaniei. Seful misiunii Fondului in Romania, Jaewoo Lee, solicita Guvernului sa preasca programul Prima casa si sa renunte la cresterea pensiilor. Este. continuă pe B1

FMI ii cere guvernului sa elimine programul PRIMA CASA si sa stopeze CRESTEREA PENSIILOR (VIDEO)

FMI atrage atentia asupra economiei Romaniei. Seful misiunii Fondului in Romania, Jaewoo Lee, solicita Guvernului sa preasca programul Prima casa si sa renunte la cresterea pensiilor. Este.

Programul Prima Casa ar putea fi oprit! FMI vrea sa intervina si in cresterea pensiilor

Programul Prima Casa si cresterea pensiilor ar putea sa devina de domeniul trecutului, daca vrem sa avem in continuare o economie sustenabila, avertizeaza FMI. Fondul Monetar International a atras atentia Guvernului Romaniei ca politicile sale fiscale, completate de pomenile electorale nu vor face decat sa-i saraceasca si mai tare pe cei deja saraci. Joi, 6 [] .

Trei intrebari pe care si le pune un sef de banca despre programul care va inlocui Prima casa

Programul Prima casa va fi inlocuit de altul denumit O familie, o casa, despre care HotNews. ro a mai scris aici. De asemenea, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sunt multi romani care asteapta acest nou program care e mult mai bun decat Prima casa. El a dat de inteles ca Ministerul va adopta noul proiect pana la final de iunie, ori in prima saptamana din iulie. in acest moment, inca se lucreaza pe documentul publicat de Minister.

inlocuirea ROBOR cu IRCC la Prima casa, Prima masina si Investeste in tine, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea care prevede ca se va utiliza indicele de referinta pentru creditele acordate consumatorilor IRCC) in locul ROBOR, pentru programele Prima Casa, Prima masina si Investeste in tine, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Oficial: Dobanzile pentru Prima Casa, Prima masina si Investeste in tine, calculate dupa noul indice

Hotararea care prevede inlocuirea ROBOR cu noul indice de referinta pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), pentru programele Prima Casa, Prima masina si Investeste in tine, a fost publicata in Monitorul Oficial.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )