Libnet.ro
UNICEF

19:45

Germania majoreaza, din 2019, salariul minim. La ce nivel va ajunge

Adevărul Adevărul,
Germania majoreaza, din 2019, salariul minim. La ce nivel va ajunge

Cu anumite exceptii, salariul minim se aplica tuturor angajatilor, cu exceptia somerilor de lunga durata, care au gasit un nou loc de munca in ultimele sase luni. Unele sectoare ale economiei germane au insa propriul lor salariu minim, care este mai mare decat cel impus la nivel national. continuă pe Adevărul

Iata cine va avea salariul minim 900 de euro in 2019!

Salariul minim ar putea ajunge la 900 de euro in Spania, potrivit unui proiect de buget agreat de premierul Pedro Sanchez cu liderul Podemos, Pablo Iglesias. Este vorba de o marire aproximativ 22%, cea mai mare din .

Salariul minim: Cnd creste si la ce valoare

Salariul minim brut pe economie, impus si firmelor private, ar urma sa se majoreze de la data de 1 decembrie 2018, de la 1. 900 de lei la 2. 080 de lei, au declarat, miercuri, pentru StartupCafe. ro, un lider al patronilor si unul al sindicalistilor, care au participat la negocieri, impreuna cu guvernantii.

Ministrul Finantelor confirma ca salariul minim nu va creste de la 1 noiembrie: Decizia se va lua in urmatoarele zile

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica seara ca in zilele urmatoare este posibil ca Guvernul sa anunte data de la care va creste salariul minim pe economie.

Discutii tensionate despre banii romanilor. Ce se intampla cu angajarile si salariile din 2019

Discutii tensionate despre banii romanilor in coalitia de guvernare. Deja se discuta de un aparat central mai suplu in 2019 si reducerea numarului de posturi libere dar neocupate din institutiile de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )