Libnet.ro
UNICEF

06:15

Guvernul a adoptat noi masuri pentru sprijinirea economiei. Banii vor fi asigurati din fondurile europene (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul a adoptat noi masuri pentru sprijinirea economiei. Banii vor fi asigurati din fondurile europene (VIDEO)

UPDATE, 1 august, ora 00. 00: Ministerul Fondurilor Europene a anuntat, la finalul sedintei de Guvern de vineri, ca Executivul a adoptat mai multe acte normative care prevad acordarea de granturi in valoare de 1. continuă pe B1

Noi masuri pentru sprijinirea economiei din fonduri europene, adoptate de Guvern

Executivul a adoptat in sedinta de vineri noi acte normative care sprijina economia afectata de pand.

Violeta Alexandru anunta noi masuri pentru angajati

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a transmis vineri seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de socializare, ca Executivul a aprobat noi masuri de sprijin pentru angajati care vor fi rapid functionale. Alexandru precizeaza ca a fost mereu atenta la modul in care antreprenorii lupta sa gestionee perioada de criza.

Italia anunta noi masuri pentru redeschiderea scolilor

Autoritatile italiene, criticate pentru faptul ca, dupa ce au emis recomandarile pentru redechiderea scolilor, la sfarsitul lunii iunie, s-au miscat lent pentru pregatirea efectiva a inceputului noului an scolar, au anuntat in ultimele cateva zile un val de masuri si alocari de fonduri. Ele au aratat ca actioneaza de urgenta deoarece mai e putin timp pana la prima zi de scoala, 14 septembrie. Masurile din ultimele zile vizeaza o serie larga de probleme - de la situatia gradinitelor la investitii in extinderea spatiilor scolare, scrie g4media.

Guvernul a adoptat noile masuri restrictive: Masca poate fi obligatorie in spatiile deschise aglomerate, iar terasele vor avea program redus

Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotarare privind noile masuri de restrictie care vor intra in vigoare in perioada urmatoare. Hotararea vine in completarea Hotararii de prelungire a starii dealerta.

Noi masuri stabilite pentru limitarea raspandirii epidemiei

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a stabilit noi masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de Covid-19.

Guvernul aproba noi masuri de sprijin pentru munca flexibila

Guvernul a anuntat ca va aproba vineri, pe lista suplimentara a ordinii de zi a sedintei Executivului, o ordonanta de urgenta privind noi masuri care vor fi acordate salariatilor cu program de munca flexibila.

NOI MASURI DE RESTRICTIE DE LA 1 AUGUST Masca de protectie - obligatorie in piete, targuri, faleze si in zonele de asteptare aglomerate a mijloacelor de transport

Guvernul a modificat, ieri, hotararea privind prelungirea starii de alerta si a introdus in anexa alte masuri necesare pentru reducerea raspandirii pandemiei Covid-19.

Se dau bani de la stat. 400 de lei pentru mii de romani. Conditia necesara pentru a primi banii

Parlamentul a adoptat un proiect de lege care prevede ca parintii vor putea deconta o parte din banii pe care ii cheltuie la after-school. Ca proiectul sa poata fi pus in practica, acesta ar trebui semnat de presedintele Klaus Iohannis. Se dau de la stat cate 400 de lei pentru mii de romani. Care este .

CORONAVIRUS |Noi masuri de restrictie aprobate in sedinta de Guvern: Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice deschise, in conditii stabilite de autoritatile locale. Se limiteaza programul teraselor (VIDEO + DOCUMENT INTEGRAL)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a prezentat, miercuri seara, noile masuri privind limitarea raspandirii noului coronavirus, propuse de Comitetul National pentru Stuatii de.

ORBAN: Saptamana asta aprobam noi masuri de sprijin pentru mediul de afaceri

Executivul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de un miliard de euro, a declarat ieri premierul Ludovic Orban, in cadrul intalnirii cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )