Libnet.ro
UNICEF

19:32

Guvernul anunta vineri regulile pentru functionarea teraselor, cu doar trei zile inainte de Marea Deschidere

Adevărul Adevărul,
Guvernul anunta vineri regulile pentru functionarea teraselor, cu doar trei zile inainte de Marea Deschidere

Ministrul Economiei, Energiei, Mediului de Afaceri si Turismului, Virigil Popescu, a declarat la Digi24 ca astazi va fi elaborat ordinul comun privind normele pe care trebuie sa le respecte patronii de terase si administratorii plajelor, care isi vor deschide activitatea incepand cu data de 1 iunie. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Vom prezenta regulile pentru proprietarii teraselor, sa putem savura o cafea, o bere, in siguranta, de la 1 iunie

Terasele vor fi deschise, incepand de luni, 1 iunie, in timp ce sezonul estival va debuta pe 15 iunie, a confirmat ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a declarat la Digi24 ca vineri va fi publicat un ordin.

Termoscanarea pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie

Scanarea temperaturii pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie dupa deschiderea acestora, masura urmand sa fie adaptata in functie de fiecare operator.

Nu va fi obligatorie verificarea temperaturii pentru clientii teraselor

Luarea temperaturii pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie dupa deschiderea acestora, masura urmand sa fie adaptata in functie de fiecare operator, spune presedintele Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Robert Chioveanu. Autoritatile au anuntat ca terasele vor fi deschise din 1 iunie daca numarul cazurilor de coronavirus in Romania se mentine in scadere.

Document: Noi reguli pentru redeschiderea teraselor si restaurantelor

Un document obtinut in exclusivitate de Antena 3, pregatit de autoritatile din sanatate, prezinta noile masuri pentru redeschiderea teraselor si restaurantelor. Potrivit documentului, terasele ar urma sa se redeschida din 1 iunie, iar restaurantele si cafenele din 15 iunie.

Ministrul Economiei: Daca va fi nevoie sa deschidem si restaurantele hotelurilor, o vom face cu anumite reguli Pana vineri vor fi publicate normele pentru proprietarii teraselor, care se redeschid din 1 iunie

De la 1 iunie se vor deschide terasele, iar pana vineri va fi publicat un ordin comun cu Ministerul Sanatatii care prevede normele pentru proprietarii acestora. De asemenea, sezonul turistic pe litoral se va deschide in 15 iunie daca se va mentine panta descendenta a cazurilor de COVID-19, a declarat joi ministrul Economiei, Virgil Popescu.

PNL conduce detasat in intentia de vot pentru alegerile parlamentare. Doar 4 partide ar trece pragul daca scrutinul ar fi duminica viitoare, sustine un sondaj realizat de INSCOP Research

PNL conduce in intentia de vot pentru alegerile parlamentare si ar fi preferat de 26,1% dintre romani daca scrutinul ar fi organizat duminica viitoare, arata un sondaj national de opinie realizat de INSCOP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3146 seconds )