Libnet.ro
UNICEF

15:45

Hajdenberg (FMI): Investitiile publice au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, n Romnia. Ar fi trebuit sa se mbunatateasca situatia fiscala, daca a existat o crestere economica puternica

Hotnews Hotnews,
 Hajdenberg (FMI): Investitiile publice au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, n Romnia. Ar fi trebuit sa se mbunatateasca situatia fiscala, daca a existat o crestere economica puternica

Un aspect al economiei Romaniei in ultimi ani l-a reprezentat marea relaxare fiscala, iar deficitul fiscal in 2017 a fost al doilea cel mai mare din UE, fiind cea mai mare deteriorare din ultimii trei ani, a sustinut recent Alejandro Hajdenberg, reprezentant rezident al Fondului Monetar International FMI) pentru Romania si Bulgaria. continuă pe Hotnews

Digi - cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

Inregistrand o apreciere de 0,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 octombrie, actiunile Digi Communications NV DIGI) reprezinta titlurile cu cel mai bun comportament din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

Fosta sotie a lui Kamara este campioana la videochat. Ea a castigat cel mai ravnit trofeu international din domeniu

Fosta sotie a cantaretului Kamara, Oana, a castigat premiul de cel mai bun model de videochat, la festivalul international Ynot din Praga, scrie vrancea24. ro. Mi-am asumat public cariera de model.

NATO continua cel mai mare exercitiu militar de la Razboiul Rece (VIDEO)

NATO continua cel mai mare exercitiu militar de la Razboiul Rece, in Norvegia, actiunile axandu-se pe modul de reactie al armatelor aliantei nord-atlantice in cazul invaziei unui aliat. Exercitiul a.

Klaus Iohahnis, un nou ATAC la Guvernul PSD: Pesta porcina s-a extins agresiv. Este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca, iar noi am fost NEPREGATITI

Pesta porcina s-a extins si in Dolj, fiind al 15-lea judet afectat de virus. Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca.

VIDEO Cel mai mare exercitiu NATO de la Razboiul Rece

NATO continua cel mai impresionant exercitiu militar de la Razboiul Rece, actiunile care se desfasoara in Norvegia axandu-se pe modul de reactie al armatelor aliantei nord-atlantice in cazul invaziei unui aliat, scrie BBC News.

Sonda Parker, dispozitivul care s-a apropiat cel mai mult de Soare

Miturile se rescriu in aceste zile, cand ceara din aripile mitologicului Icar a fost inlocuita cu metalele speciale din componenta rachetelor spatiale. Sonda Parker, lansata in luna august de agentia spatiala americana, a devenit dispozitivul care s-a apropiat cel mai mult de Soare in intreaga istorie a omenirii, au anuntat luni inginerii de la NASA.

VIDEO Sonda Parker a devenit aparatul care s-a apropiat cel mai mult de Soare n istoria umanitatii

Sonda Parker, lansata in august de agentia spatiala americana, a devenit aparatul care s-a apropiat cel mai mult de Soare in istoria umanitatii, a anuntat NASA, citata de AFP.

A fost inaugurat cel mai mare aeroport al lumii. E foarte aproape de Romania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a inaugurat, luni, ceea ce el sustine ca va fi cel mai mare aeroport din lume, cu ocazia aniversarii a 95 de ani a republicii Turcia. Aeroportul care, in cativa ani, este prognozat sa devina cel mai mare din.

Militarii americani AU BAUT TOATA BEREA din capitala Islandei, inainte de cel mai mare exercitiu NATO de dupa Razboiul Rece

Insetati, soldatii americani au baut toata berea din capitala islandeza Reykjavik inainte de exercitiulTrident Juncture. Peste 6. 000 de militari SUA participa la cel mai mare exercitiu NATO de dupa.

Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie: Productii record la grau si porumb, cifra de afaceri de 8 miliarde de euro

In acest an, Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )