Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministrul Economiei a anuntat cand se redeschid mall-urile

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei a anuntat cand se redeschid mall-urile

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat cand se vor redeschide mall-urile, precizand ca va avea discutii cu reprezentantii marilor magazine. continuă pe Adevărul

Virgil Popescu: in cazul in care numarul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat marti ca, in cazul in care numarul cazurilor noi va scadea sau va fi constant mic, din 15 iunie se ia in calcul deschiderea mall-urilor. Redeschiderea cinematografelor si a locurilor de joaca din interior nu sunt inca luate in calcul de autoritati.

Mall-urile se vor deschide la 15 iunie, anunta ministrul Economiei

Ministrul Economiei si Comertului, Virgil Popescu, a anuntat, marti, ca mall-urile din Romania se vo.

VIRGIL POPESCU: Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va intalni marti cu reprezentantii centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari .

Ministrul Economiei, despre fotografia din biroul lui Orban: Masca o aveam in buzunar

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost intrebat luni, intr-o interventie la Digi24, despre fotografia in care acesta apare alaturi de Ludovic Orban si mai multi ministri in timp ce se bea si se fumeaza in biroul prim-ministrului. Virgil Popescu s-a ferit de explicatii, precizand doar ca avea masca in buzunar.

Virgil Popescu a explicat de ce nu purta masca in fotografia controversata din Guvern: O aveam in buzunar, dar servisem ceva atunci

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a marturisit ca, in urma aparitiei in spatiul public a fotografiei in care Ludovic Orban apare alaturi de mai multi ministri intr-un birou al Guvernului in timp ce fumeaza si consuma bauturi alcoolice, a primit amenda pentru nepurtarea mastii de protectie.

Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine - ministrul Economiei

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va intalni marti cu reprezentantii centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari .

Ministrul Economiei: in doua saptamani am putea deschide mallurile!

Ministrul Economiei a declarat luni seara, la TVR, ca masurile ar putea fi si mai mult relaxate dupa data de 15 iunie. Printre acestea ar fi si redeschiderea mallurilor.

Ministrul Economiei,Virgil Popescu: Mall-urile s-ar putea deschide de la 15 iunie, dar nu si cinematografele

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei,Virgil Popescu, care a precizat ca autoritatile ar putea decide renuntarea la cele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )