Libnet.ro
UNICEF

08:45

Petrolistii, despre gazele din Marea Neagra: cu banii care s-ar duce la stat s-ar putea construi Autostrada Transilvania si centura Bucurestiului

Adevărul Adevărul,
Petrolistii, despre gazele din Marea Neagra: cu banii care s-ar duce la stat s-ar putea construi Autostrada Transilvania si centura Bucurestiului

Gazele din Marea Neagra reprezinta o oportunitate uriasa sa aducem plus valoare economiei Romaniei, a declarat Catalin Nita, Director Executiv FPPG Federatia Patronala Petrol si Gaze), la Black Sea Forum, organizat de Financial Intelligence. continuă pe Adevărul

Totul despre gazele romanesti din Marea Neagra. Cate zacaminte avem si cate noi locuri de munca se pot crea

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reiterat intentia partidului de guvernare de a modifica Legea Offshore astfel incat sa fie stimulate investitiile in Marea Neagra, modificarea urmand insa sa fie facuta prin proiect parlamentar, nu prin OUG.

Virgil Popescu: Romgaz va depune in urmatoarele doua luni o oferta pentru preluarea participatiei Exxon din Marea Neagra

Romgaz va depune in urmatoarele doua luni o oferta pentru preluarea participatiei pe care Exxon o detine in proiectul Neptun Deep din Marea Neagra, a declarat joi Virgil Popescu, ministrul economiei. Ministrul considera ca Romgaz are capacitatea de a gestiona acest proiect.

VIRGIL POPESCU: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta

Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta de compania Black Sea Oil and Gas din perimetrul Aurora, iar din zacamantul Neptun Deep probabil ca acest lucru se va intampla in anul 2025, a declarat, luni seara, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta din zona de nord a litoralului (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni seara, pe B1 TV, ca in acest an va fi extrasa prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra. Acest lucru se va intampla in zona de nord a.

Cum va reusi Romania sa apere Europa de amenintarea ruseasca din Marea Neagra

Romania va putea asigura securitatea la Marea Neagra dupa achizitia sistemelor Himars, prin capacit.

Fost ministru al Energiei: Daca statul nu intervenea, am fi extras deja gaze din Marea Neagra, iar Exxon nu ar fi vrut sa plece

Productia de gaze din zacamantul de mare adancime Neptun din Marea Neagra ar fi inceput deja si ar fi generat taxe catre buget, daca statul roman nu ar fi intervenit, a declarat, fostul ministru al Energiei, Razvan Nicolescu.

Virgil Popescu anunta ca Romgaz va depune o oferta pentru preluarea participatiei Exxon din proiectul gazelor naturale de mare adancime din Marea Neagra

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat, joi, ca in urmatoarele doua luni, compania Romgaz va depune o oferta pentru a prelua participatia Exxon din proiectul gazelor naturale de mare adancime din Marea.

Cand va depune Romgaz oferta pentru achizitia participatiei Exxon. Cand va incepe productia de gaze in Marea Neagra

Romgaz va depune o oferta pentru preluarea participatiei Exxon in proiectul gazelor de mare adancime din Marea Neagra in urmatoarele doua luni, a anuntat, joi, ministrul Energiei, Virgil Popescu, la evenimentulBlack Sea Online Forum, organizat de Financial Intelligence.

Sute de militari NATO se vor antrena in Marea Neagra sub comanda Fortelor Navale Romane

Fortele Navale Romane organizeaza in perioada 26 februarie - 6 martie exercitiul Poseidon 21. Este primul exercitiu multinational din anul 2021, care se va desfasura in Marea Neagra si la care vor participa peste 700 de militari romani si straini. Acestia vor utiliza 13 nave militare, noua aparate de zbor, o autospeciala de interventie pirotehnica si un robot subacvatic telecomandat.

Peste 700 de militari din sase tari NATO participa la un exercitiu in Marea Neagra

Peste 700 de militari din sase tari NATO participa la sfarsitul lunii februarie si la inceputul lunii martie la un exercitiu in Marea Neagra, care este organizat de Fortele Navale Romane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )