Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania, singura tara din UE cu crestere a investitiilor in prima jumatate a anului

Hotnews Hotnews,
 Romania, singura tara din UE cu crestere a investitiilor in prima jumatate a anului

Eurostat a comunicat recent datele cu privire la evolutia PIB-ului si componentelor in tarile membre ale Uniunii Europene in trimestrul II si prima jumatate a anului curent. Conform acestor statistici PIB-ul Zonei Euro principalul partener economic al Romaniei) s-a ajustat pentru al doilea trimestru consecutiv in T2, cu o dinamica anuala in intensificare la 14. 9%, arata o analiza publicata marti de economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu. Scaderea economiei cu un ritm record in T2 a fost determinata de incidenta pandemiei si restrictiile implementate pentru contracararea acestui soc fara precedent in ultimele decenii, mai arata raportul. continuă pe Hotnews

Citu vorbeste de o crestere economica puternica in 2021: Romania, singura tara UE unde investitiile au avut o contributie pozitiva la dinamica PIB

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, spune ca Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care investiile au avut o contributie pozitiva la dinamica PIB, in prima jumatate a acestui an.

FLORIN CITU: Investitii de 30 de miliarde de lei in Romania, in primele noua luni ale anului

Valoarea investitiilor inregistrate in Romania in primele noua luni ale anului este de 30 de miliarde de lei, fiind singura tara din Uniunea Europeana UE) in care investitiile au avut o contributie pozitiva la dinamica PIB in primul semestru din 2020, a scris, astazi, pe Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Cezar Irimia, despre situatia bolnavilor cronici: Strategia la nivel national e proasta. in nicio tara din UE nu exista spitale COVID si non-COVID, ci fiecare are pacientii lui (VIDEO)

Cezar Irimia, presedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania, a criticat strategia nationala si sustine ca in alte tari din Uniunea Europeana nu exista spitale COVID si spitale non-COVID, ci.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )