Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sedinta la Guvern pentru rezolvarea crizei din energie: greve, importuri si preturi mari

Adevărul Adevărul,
Sedinta la Guvern pentru rezolvarea crizei din energie: greve, importuri si preturi mari

Premierul Viorica Dancila a convocat, pentru miercuri, o sedinta operativa cu responsabilii din energie, la care urmeaza sa participe ministrii Energiei si cel al Economiei pentru o analiza asupra starii sistemului energetic national, in contextul nemultumirilor exprimate de angajatii de la Complexul Energetic Oltenia, au precizat, pentru Agerpres, surse guvernamentale. continuă pe Adevărul

ANRE: companiile din energie vor plati taxa de 2% pe cifra de afaceri din 2018

Companiile din energie platesc taxa impusa prin OUG 114 la cifra de afaceri de anul trecut! ANRE a publicat un proiect de Ordin care prevede faptul ca acestea trebuie sa transmita Autoritatii, pana la data de 20 februarie, cifra de afaceri estimata.

Presedintie: Romania nu are inca buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacitatii Guvernului

Administratia Prezidentiala a precizat, miercuri, ca Romania nu are inca buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacitatii Guvernului de a concepe, pana in prezent, un proiect de buget sustenabil,.

A LANSAT PROPUNEREA OFICIALA: Euronext ofera 625 milioane euro pentru preluarea Bursei din Oslo

Operatorul bursier pan-european Euronext a lansat ieri, in mod oficial, o oferta de 625 de milioane de euro 729 de milioane de dolari) in numerar pentru preluarea Bursei din Oslo Norvegia), transmite Reuters, adaugand ca propunerea a venit la numai cateva ore dupa ce Consiliul de Administratie al Oslo Bors anuntase ca a gasit oferte alternative.

ANRE: Companiile din energie- termen 20 februarie pentru transmiterea cifrei de afaceri

Companiile din sectorul energetic trebuie sa transmita Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), pana la data de 20 februarie, cifra de afaceri estimata pentru anul precedent.

Cod galben de vant pentru cinci judete din tara

Cinci judete din nord-vestul tarii sunt, luni, sub avertizare cod galben de vant puternic, care la rafala atinge viteze de pana la 60 de kilometri pe ora. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie a.

LAURENTIU REBEGA, EUROPARLAMENTAR, DORESTE REFORMAREA PAC: Subventii egale pentru toti fermierii din UE

Negocierile privind viitoarea Politica Agricola Comuna PAC) pentru perioada 2021-2027 sunt dure atat in cadrul Comisiei Europene, cat si in interiorul Parlamentului European. Principalul punct de disputa il reprezinta dorinta statelor net contributoare de a scadea cuantumul subventiilor acordate fermierilor din estul Europei, fata de cuantumul celor din tarile din vest, prin prisma pierderii contributiei financiare a Marii Britanii, care va parasi Uniunea Europeana, in 29 martie 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )