Libnet.ro
UNICEF

07:30

in Statele Unite nici macar optimistii nu cred in litera V

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Statele Unite nici macar optimistii nu cred in litera V

Ultima prognoza in timp real pentru evolutia economiei americane in T1 2020, din 27 martie 2020, arata o crestere anualizata de 2,7%, conform estimarilor de la Federal Reserve Bank of Atlanta. Au venit apoi primele estimari oficiale de la Bureau for Economic Analysis BEA), care aratau o contractie anualizata de 4,8%, revizuita ulterior la -5%. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite anunta din nou peste 1.000 de decese de covid-19 intr-o zi

Statele Unite au inregistrat 1. 225 de noi decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, potrivit Universitatii Johns Hopkins, scrie AFP.

Traian Basescu, despre protestele din SUA: Sistemul capitalist a ajuns la o limita. Ar trebui umanizat Prin atitudinea lui Donald Trump, Statele Unite au devenit destul de izolate. E chiar lipsa de inteligenta (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, situatia din Statele Unite, acolo unde proteste violente au loc in zeci de orase dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timpul unei interventii a.

Statele Unite: Seful ONU solicita investigarea violentei politiei

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, considera ca, in cazul in care protestele vor avea loc in mod pasnic, violenta politieneasca trebuie investigata in Statele Unite ca in orice alta tara, declarat luni purtatorul de cuvant al acestuia, potrivit AFP.

FOTOGALERIE Protestele din Statele Unite generate de moartea lui George Floyd, in 15 imagini

Scene de violenta urbana, manifestanti loviti de politie, ziaristi arestati in timp ce isi faceau meseria, politisti atacati cu sticle si pietre, masini incendiate, magazine jefuite. Imaginile revoltelor din acest week-end din Statele Unite au facut inconjurul lumii.

Situatia escaladeaza in Statele Unite! O jurnalista a orbit pe viata, dupa ce a fost atacata de politie

O jurnalista a orbit pe viata, dupa ce a fost atacata de politia din Statele Unite. Zeci de reporteri au fost raniti, in ciuda faptului ca s-au legitimat.

Protestele violente continua in Statele Unite. Cel putin 40 de orase au impus restrictii de circulatie

Confruntarile violente dintre protestatari si fortele de ordine continua pentru a sasea zi in Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare in varsta de 46 de ani ucis de un ofiter de politie din orasul american, potrivit CNN.

UE indeamna Statele Unite sa renunte la decizia de a rupe relatia cu OMS

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si seful diplomatiei europene, Josep Borrell, au indemnat sambata Statele Unite sa-si reconsidere decizia de a rupe relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), transmite AFP.

Cel mai mare avion comercial electric din lume a efectuat zborul sau inaugural in aceasta saptamana, in Statele Unite

Cel mai mare avion comercial in totalitate electric a finalizat in aceasta saptamana zborul su inaugural, in Sttele Unite, relateza Reuters.

Statele Unite ale Americii nu exclud o retragere accelerata din Afganistan

Presedintele american Donald Trump ar putea accelera retragerea trupelor americane din Afganistan, in cazul in care negocieri de pace intre Kabul si talibani decurg bine, apreciaza emisarul Statelor Unite pentru Afganistan Zalmay Khalilzad, optimist in acest sens.

China ameninta Statele Unite ca va lua masuri simetrice fata de eventualele sanctiuni propuse de administratia Trump

Administratiei Chinei a avertizat ca va aplica masuri simetrice fata de actiunile de sanctionare propuse de presedintele Statelor Unite, Donald Trump.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )