Libnet.ro
UNICEF

15:17

Ce tari din Europa de Sud-Est vor galopa n 2019

Hotnews Hotnews,
 Ce tari din Europa de Sud-Est vor galopa n 2019

Banca Mondiala preconizeaza un ritm mai mare de crestere pentru cinci tari din Europa de Sud-Est in anul in curs, potrivit raportului semestrial cu privire la perspectivele economiei globale, scrie Emea. gr, citat de Rador. in raportul sau, banca revizuieste insa in scadere estimarile cu privire la ritmurile de crestere ale Bulgariei, Kosovo si Romaniei, ritmuri care sunt situate la 3,1%, 4,5% si, respectiv 3,5%. continuă pe Hotnews

Ford anunta o reforma ambitioasa a diviziei din Europa! Care sunt planurile companiei pentru fabrica din Craiova si cand va fi livrat primul model electrificat

Ford anunta planuri ambitioase pentru reformarea diviziei din Europa, dar Romania nu va fi afectata de reduceri, astfel ca la Craiova vor continua recrutarile, existand chiar posibilitatea ca in toamna sa.

Romania, printre cele mai primitoare 10 tari din lume! Verdictul a fost dat de liderii pe piata solutiilor online pentru turism

Platforma de calatorii Booking a plasat Romania intr-un top al celor mai primitoare 10 tari din lume, pe baza opiniilor lansate de turisti, anunta profit. ro. Asadar, publicatia noteaza ca, pentru al.

BURSELE DIN LUME Temeri pe bursele din Europa

Bursele din Europa au avut un curs negativ ieri, din cauza temerilor legate de cresterea economica viitoare si de Brexit.

Romania, printre statele europene cu cele mai mari scumpiri la alimente! Ce s-a scumpit, ce s-a ieftinit si cum stau alte tari din UE la acest capitol

Alimentele din tara noastra s-au scumpit cu 11,4% in ultimii opt ani, dar chiar si asa Romania se afla departe de statele cu cele mai mari majorari de pret din acest punct de vedere, relateaza.

Cifre excelente pentru Dacia pe cea mai importanta piata auto din Europa in 2018! Duster a depasit cel mai vandut SUV in 2017, dar nici Sandero nu sta rau deloc

Cea mai mare piata auto de pe batranul continent ne aduce o veste buna! Profit. ro anunta ca Dacia Duster a fost, in anul 2018, unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Germania, acolo unde a depasit.

Ninsorile se extind / Sapte judete din estul tarii vor fi sub cod galben de viscol

Meteorologii au actualizat informarea de vreme rea si anunta ca incepand din aceasta dupa-amiaza ninsorile se vor extinde dinspre sud-vest si vor cuprinde treptat sudul, estul si centrul tarii. De asemenea, pentru sapte judete din estul tarii a fost emisa avertizare cod galben de viscol si strat consistent de zapada, incepand din aceasta seara si pana vineri la ora 12.

Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului

Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Ministrul Tineretului si Sportului a declarat ca sunt in grafic cu lucrarile, dar totusi stadioanele vor fi folosite doar pentru.

La Stampa: Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad, cel mai bun aliat din Europa este Spania

A privi spre est nu este chiar cel mai bun lucru pe care-l putem face. Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria) si ar face mai bine sa se alieze cu Franta, Germania si Spania. Pentru a schimba lucrurile in Europa, adevaratii parteneri se afla la Paris, Berlin si Madrid, spune Almut Moller, seful biroului de la Berlin al Consiliul European pentru Relatii Externe Ecfr), potrivit Rador, care citeaza La Stampa.

Anchete in masa ale oficialilor bancilor centrale din Europa de Est

Guvernatorul Bancii Nationale a Poloniei, Adam Glapinski, a fost interogat saptamana trecuta de procurori.

Salariile din Primaria Oradea vor fi majorate. Cat vor primi in plus functionarii

Salariile din Primaria Oradea vor fi majorate incepand cu 1 februarie, cu procente intre 5% si 10%, decizia fiind luata, marti, de Consiliul Local al municipiului insa a generat nemultumiri in randul majoritatii functionarilor, care ar fi dorit ca procentul sa fie aceleasi pentru toti.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )