Libnet.ro
UNICEF

14:30

Virgil Popescu anunta granturi nerambursabile in valoare de 1 miliard de euro, destinate IMM-urilor

Hotnews Hotnews,
 Virgil Popescu anunta granturi nerambursabile in valoare de 1 miliard de euro, destinate IMM-urilor

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popscu a anuntat, pe pagina sa de Facebook, un pachet de ajutor pentru IMM-uri cu un buget pentru granturi nerambursabile de 1 miliard de euro. continuă pe Hotnews

VIRGIL POPESCU: Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va intalni marti cu reprezentantii centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari .

Virgil Popescu: in cazul in care numarul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat marti ca, in cazul in care numarul cazurilor noi va scadea sau va fi constant mic, din 15 iunie se ia in calcul deschiderea mall-urilor. Redeschiderea cinematografelor si a locurilor de joaca din interior nu sunt inca luate in calcul de autoritati.

Virgil Popescu a explicat de ce nu purta masca in fotografia controversata din Guvern: O aveam in buzunar, dar servisem ceva atunci

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a marturisit ca, in urma aparitiei in spatiul public a fotografiei in care Ludovic Orban apare alaturi de mai multi ministri intr-un birou al Guvernului in timp ce fumeaza si consuma bauturi alcoolice, a primit amenda pentru nepurtarea mastii de protectie.

Guvernul pregateste un pachet de ajutor pentru IMM-uri de un miliard de euro

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri pregateste un pachet de ajutor pentru IMM-uri cu un buget pentru granturi nerambursabile de un miliard de euro, a transmis, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei,Virgil Popescu: Mall-urile s-ar putea deschide de la 15 iunie, dar nu si cinematografele

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei,Virgil Popescu, care a precizat ca autoritatile ar putea decide renuntarea la cele.

ştiri din Economie

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )