Libnet.ro
UNICEF

17:00

Virgil Popescu: Granturi nerambursabile in valoare de 1 miliard de euro, destinate IMM-urilor

Antena3 Antena3,
Virgil Popescu: Granturi nerambursabile in valoare de 1 miliard de euro, destinate IMM-urilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a spus ca IMM-urile vor avea la dispozitie, sub forma de granturi din fonduri europene, suma de un miliard de euro, in viitorul pachet de relansare economica pregatit de Guvern. Banii urmeaza sa fie impartiti in trei proiecte. continuă pe Antena3

Virgil Popescu anunta granturi nerambursabile in valoare de 1 miliard de euro, destinate IMM-urilor

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popscu a anuntat, pe pagina sa de Facebook, un pachet de ajutor pentru IMM-uri cu un buget pentru granturi nerambursabile de 1 miliard de euro.

VIRGIL POPESCU: Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va intalni marti cu reprezentantii centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari .

Virgil Popescu: in cazul in care numarul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat marti ca, in cazul in care numarul cazurilor noi va scadea sau va fi constant mic, din 15 iunie se ia in calcul deschiderea mall-urilor. Redeschiderea cinematografelor si a locurilor de joaca din interior nu sunt inca luate in calcul de autoritati.

Virgil Popescu a explicat de ce nu purta masca in fotografia controversata din Guvern: O aveam in buzunar, dar servisem ceva atunci

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a marturisit ca, in urma aparitiei in spatiul public a fotografiei in care Ludovic Orban apare alaturi de mai multi ministri intr-un birou al Guvernului in timp ce fumeaza si consuma bauturi alcoolice, a primit amenda pentru nepurtarea mastii de protectie.

Guvernul pregateste un pachet de ajutor pentru IMM-uri de un miliard de euro

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri pregateste un pachet de ajutor pentru IMM-uri cu un buget pentru granturi nerambursabile de un miliard de euro, a transmis, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei,Virgil Popescu: Mall-urile s-ar putea deschide de la 15 iunie, dar nu si cinematografele

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei,Virgil Popescu, care a precizat ca autoritatile ar putea decide renuntarea la cele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )