Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNR intervine pe piata pentru a sustine leul / Economist: Nu mai e de gluma, e ingrijorator. Unele declaratii imping economia catre risc

B1 B1,
BNR intervine pe piata pentru a sustine leul / Economist: Nu mai e de gluma, e ingrijorator. Unele declaratii imping economia catre risc

Banca Nationala a Romaniei a atras, luni, depozite de 4,29 miliarde de lei de la banci, pentru a absorbi excesul de lichiditate din piata si pentru a proteja moneda nationala. Asta chiar in contextul in care. continuă pe B1

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale stagneaza la 132 lei/MWh

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 132 lei/MWh, in scadere cu 0,75% fata de pretul inregistrat vineri.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 650 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 650 lei/MWh, in intervalul orar 17.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 0,74%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 133 lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 505,82 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 505,82 lei/MWh, in intervalul orar 17.

Curs BNR: Euro sare pentru prima data in istorie peste 4,7 lei

Leul a continuat sa se deprecieze si la acest inceput de saptamana, cursul BNR oficial anuntat luni fiind de 4,7081 lei/euro, un nou record istoric.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )