Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dan Bucsa: Politica fiscala ramane cel mai mare risc macroeconomic pentru Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Bucsa: Politica fiscala ramane cel mai mare risc macroeconomic pentru Romania

Faptul ca economia Romaniei este pe directia gresita a devenit de necontestat pentru orice economist care se respecta. Ce ar trebui sa faca autoritatile pentru a diminua efectele negative si pentru a evita corectii dureroase mai tarziu? Sa renunte la. continuă pe Wall-Street Ro

Antreprenorii romni au reusit cel mai mare progres din UE, desi mor multe firme romnesti (raport)

Romanii au progresat cel mai mult din Uniunea Europeana la activitatea antreprenoriala, desi in Romania se inchid multe firme mici si mijlocii IMM), releva Raportul anual asupra IMM-urilor europene 2017/2018, prezentat, miercuri, la Graz, de Comisia Europeana si Presedintia austriaca a Consiliului UE.

BOMBA ANULUI in fotbalul romanesc! Cel mai mare antrenor REVINE in Liga I! Ce SALARIU URIAS va avea si pe cine va antrena

Unul dintre cei mai buni antrenori romani este la un pas de a reveni in tara. Dan Petrescu, 50 de ani, va fi, in proportie mare, din iarna, noul antrenor de la CFR Cluj, anunta digisport. ro. Tehnicianul s-a.

Roger Federer dezvaluie care e cel mai mare avantaj pe care il au jucatorii de tenis

Roger Federer, probabil cel mai valoros jucator de tenis din toate timpurile, a explicat public care este cel mai mare avantaj al celor care practica acest sport.

FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Cel mai mare eveniment de sale al anului, Black Friday, s-a incheiat la Fashion Days cu cifre-record. Pasionatii de fashion au plasat peste 110. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 44 de milioane de lei. Este o crestere-record, de 44% fata de.

Dan Bucsa, UniCredit: Am putea avea doua trimestre consecutive de contractie economica spre finalul anului 2019 sau n 2020. Trebuie facute investitii si atrase fonduri europene

Romania ar putea inregistra doua trimestre consecutive de contractie economica, adica ceea ce se cheama recesiune, spre finalul anului 2019 sau in 2020, dar nu vom vedea scaderi de minus 7%, cum am vazut in criza recedenta, a explicat marti Dan Bucsa, economist-sef al UniCredit pentru Europa de Est, la o intalnire cu ziaristii.

Povestea bucatarului roman care a lansat un parfum comestibil si cea mai mare carte de bucate

Este unul dintre cei mai renumiti bucatari din Romania. Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma este bucatar de centenar si cel care a lansat cea mai mare carte de bucate. Specialitatea sa este reinterpretarea retetelor vechi, iar astazi incercam sa aflam secretele gustului autentic romanesc.

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

Incendiile de vegetatie din California: cel mai devastator fenomen de acest tip din istoria statului

Cel putin 79 de persoane au decedat, iar alte 1. 200 sunt considerate disparute, in urma incendiilor de vegetatie din California, incendiul numit Camp Fire fiind cel mai devastator fenomen de acest fel din istoria statului, informeaza postul CNN, potrivit Mediafax.

Lider PNL: infiintarea Fondului Suveran de Investitii reprezinta cea mai mare hotie de dupa 1989, o pusculita pusa la dispozitia unui grup infractional (FOTO)

Liderul PNL Constanta, Bogdan Hutuca, sustine ca infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii este cea mai mare hotie de dupa 1989, iar prin aceasta decizie coalitia PSD-ALDE nu face.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )