Libnet.ro
UNICEF

14:30

Economistul sef al BNR: nteleg ca cei 7 administratori din Pilonul II se gndesc sa se retraga din Romnia

Hotnews Hotnews,
 Economistul sef al BNR: nteleg ca cei 7 administratori din Pilonul II se gndesc sa se retraga din Romnia

Marea majoritate, daca nu toate cele 7 societati de administrare ale Pilonului II se gandesc sa se retraga din Romania, a declarat luni Valentin Lazea, economist-sef al BNR, in cadrul Romanian Stock Market Summit. Din ce inteleg eu din discutia cu Asociatia Pensiilor administrate privat, marea majoritate, daca nu toate cele 7 societati de administrare ale Pilonului II se gandesc sa se retraga din Romania, deoarece conditiile li se par excesiv de oneroase. Un efort financiar mare pentru un castig inexistent. 7,25 milioane persoane ar avea de suferit, a spus Lazea. Efectele Ordonantei de Urgenta 114/2018 ar putea sa inverseze procesul de atingere a bursei a statutului de piata emergenta, fiind afectate investitiile, pensiile si finantarea Guvernului, a mai adaugat Lazea. continuă pe Hotnews

Economistul sef al BNR: inteleg ca cei 7 administratori din Pilonul II se gandesc sa se retraga din Romania

Marea majoritate, daca nu toate cele 7 societati de adminsitrare ale Pilonului II se gandesc sa se retraga din Romania, a declarat luni Valentin Lazea, economist-sef al BNR, in cadrul Romanian Stock Market.

Valentin Lazea: nteleg ca cei 7 administratori din Pilonul II se gndesc sa se retraga din Romnia

Efectelei Ordonantei de Urgenta 114/2018 ar putea sa inverseze procesul de atingere a bursei a statutului de piata emergenta, fiind afectate investitiile, pensiile si finantarea Guvernului, a declarat Valentin Lazea, economist-sef al BNR, in cadrul Romanian Stock Market Summit.

Economistul-sef al BNR: Cei 7 administratori din Pilonul II de pensii se gandesc sa se RETRAGA din Romania din cauza ordonantei lacomiei

Valentin Lazea, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), sustine ca ordonanta 114/2018 ordonanta lacomiei) afecteaza atat de mult activitatea administratorilor de pensii private din Pilonul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )