Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hong Kong, Zurich si Paris in topul celor mai scumpe orase din lume

Hotnews Hotnews,
 Hong Kong, Zurich si Paris in topul celor mai scumpe orase din lume

Paris si Zurich sunt, alaturi de Hong Kong care isi pastreaza pozitia), orasele in care costul vietii este cel mai ridicat, locuri cedate de Singapore si Osaka, care acum ocupa locurile patru si cinci, potrivit rezultatelor unui studiu publicat miercuri de saptamanalul The Economist, informeaza AFP, citat de Agerpres. Cea mai mare schimbare este reprezentata de saltul facut de Teheran, care a urcat 27 de locuri din cauza impactului sanctiunilor impuse de SUA, conform acestui studiu privind costul global al vietii in 2020. continuă pe Hotnews

Cati bani iau concurentii de la Ferma de la PRO TV. Topul celor mai bine platiti

Din cauza pandemiei de coronavirus, concurentii care au participat la editia din acest an a emisiunii Ferma de la Pro TV, au onorarii semnificativ mai mici fata de cei care au participat in editiile din trecut. Iata cati bani iau concurentii de la Ferma de la Pro TV. Cati bani iau concurentii de la Ferma .

O companie romaneasca cu traditie de 70 de ani, in topul celor mai mari companii de constructii

Infiintata in anul 1950, ca unic constructor al investitiei hidroenergetice de la Bicaz, compania a dezvoltat, de-a lungul timpului, o expertiza unica in Romania pentru toate lucrarile de constructii hidroenergetice si hidrotehnice, atat de suprafata, cat si subterane.

China aplica inca o lovitura autonomiei din Hong Kong

Acum cateva zile scriam ca adversari ai SUA precum China pot exploata haosul provocat la Washington de refuzul presedintelui Trump de a-si accepta infrangerea electorala. Dupa cum s-a dovedit, Beijingul n-a stat mult pe ganduri. El a orchestrat miercuri preschimbarea legislativului semi-democratic din Hong Kong intr-un organ de stampilare precum cele care se gudura pe langa regimul de la Beijing, scrie The Washington Post.

Bilete de avion si cu 30% mai scumpe. Topul destinatiilor cu cele mai mari cresteri

Un studiu realizat de una dintre cele mai cunoscute agentii de turism online arata ca, in luna octombrie, costul biletelor de avion catre anumite destinatii au fost si cu 30% mai scumpe fata de anul precedent.

Business report: Proiectantii seriosi stau departe de Comarnic-Brasov. Revirimentul economic: nu e V, e Nike Swoosh. Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA. Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe

Proiectantii seriosi stau departe de Autostrada Comarnic-Brasov * Alfabetul revirimentului economic? Nu-i V. E arta. E Nike Swoosh * Studiu: 21% dintre companiile din Romania au facut concedieri, 18% au taiat salariile * A sosit vremea introducerii saptamanii de lucru de patru zile, spun politicienii europeni * Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA ar putea avea loc pana la finalul anului. Unele firme au modificat deja preturile, in sus * Blue Air reia mai devreme zborurile internationale din Cluj-Napoca * Nu doar ultimii, ci si departe de vecini: Cercetarea de la care asteptam viitorul economiei * Sef din Ministerul Economiei: Platile catre beneficiarii de ajutoare de stat incep la sfarsitul acestei saptamani - inceputul saptamanii viitoare * Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe * Alexandru Filip. Ca sa vezi o oportunitate, trebuie sa intelegi profund oamenii.

Obiceiurile ciudate ale celor mai mari pictori din lume

Auzim adesea spunandu-se ca geniile nu duc niciodata o viata obisnuita si ca artistii sunt, de multe ori, neintelesi. Aceste lucruri nu sunt departe de adevar, avand in vedere ciudateniile de care au fost in stare unii dintre cei mai mari pictori din toate timpurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )