Libnet.ro
UNICEF

18:30

Matthew Sherwood (EIU): Romania sufera din cauza spatiului fiscal mic. Economia va reveni la nivelul precriza in 2022

Hotnews Hotnews,
 Matthew Sherwood (EIU): Romania sufera din cauza spatiului fiscal mic. Economia va reveni la nivelul precriza in 2022

Romania sufera din cauza spatiului fiscal mic avand in vedere deficitul bugetar din ultimii ani si capacitatea institutionala scazuta de a face fata crizei, a declarat Matthew Sherwood, senior Europe economist EIU. Potrivit acestuia, datele nu arata atat de sever pe cat se asteptau anterior. continuă pe Hotnews

Pictorul Dan Virgiliu Dimulescu a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Artistul suferea si de diabet

Unul dintre cei mai cunoscuti pictori din Romania a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Dan Virgiliu Dimulescu, in varsta de 69 de ani, era internat la Spitalul Municipal Caracal, dupa ce a fost infectat cu.

Murim din cauza virusului, dar dupa va veni un alt dezastru. Predictia pentru 500.00 de someri si sute de mii de firme in faliment

Intr-un raport recent, REI Financial Advisors a declarat ca este nevoie de bai pentru redresare, si ca acestia exista. Este vorba de pana la 1 miliard euro. Banii provin din fondurile Schemei COVID. Acesti bani pot fi adusi in Romania pentru intreprinderile romanesti afectate de pandemie. Murim din cauza virusului, dar dupa va veni un .

Bucurestiul, pe locul 1 in Europa la costurile cu sanatatea cauzate de poluarea aerului. Fiecare bucurestean pierde anual 3.000 de euro din cauza poluarii

Romania inregistreaza cel mai mare cost mediu al poluarii pentru sanatate din Europa, cu 30% peste media europeana, iar Bucurestiul este orasul european cel mai afectat de costurile cauzate de poluarea aerului. Fiecare locuitor al capitalei pierde anual, in medie, 3. 004 euro din cauza poluarii, arata studiul Impactul poluarii aerului asupra costurilor pentru sanatate, publicat de Alianta Europeana de Sanatate Publica. Rezultatele sunt relevante si in contextul pandemiei COVID-19, cercetarile aratand ca o calitate inferioara a aerului poate creste mortalitatea in cazurile de COVID-19.

Raed Arafat, despre spitalele aproape de colaps, din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19: 255 de localitatiau depasitrata de incidenta de 3 la mie si alte22 de municipii si 15 oraseau peste 3

Raed Arafat a explicat, marti seara, in cadrul unei emisiuni de la Digi24, cat de grava este criza sanitara in Romania, in acest moment,si, in consecinta, spitalele abia mai fac fata din cauza.

Tragedie in fotbalul romanesc. A murit din cauza coronavirusului

E tragedie in fotbalul romanesc dupa ce selectionerul nationalei de fotbal tineret a murit. Acesta fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus, in urma cu doar doua saptamani. Tragedie in fotbalul romanesc. Florin Bugar a murit din cauza coronavirusului Florin Bugar, antrenorul echipei nationale de fotbal feminin tineret si al echipei Piros Security, a incetat din .

Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Brigitte si Pastrama au cam comis-o de data asta. Sanctiunile curg lant din cauza reality show-ului celor doi soti de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul National al Audiovizualului in privinta emisiunii lor? Brigitte si Pastrama au comis-o. CNA, sanctiune in dreptul show-ului sotilor Unul din reality-urile rasarite in aceste vremuri tulburi pentru televiziune .

Dan Negru da cu statul roman de pamant din cauza medicilor: Statul finanteaza telenovele

Dan Negru, comentarii aspre la adresa statului roman. Ce spune prezentatorul si de ce vine acum cu critici acide? Totul din cauza medicilor de la noi. Dan Negru, critici aspre catre statul roman din cauza medicilor Celebru pentru longevitatea sa, dar si pentru transparenta cu care isi expune gandurile in online pentru fanii lui, Negru .

Nicusor Dan: Nu mi-am inceput mandatul din cauza PSD Bucuresti. Reteaua de termoficare e praf si pierdem timp pretios in pregatirea managementului de avarie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Bucurestiului, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca depunerea juramantului si inceperea mandatului sau intarzie foarte mult din cauza PSD Bucuresti, care a depus nu mai.

Rusia depaseste pragul de 25.000 de morti din cauza Covid-19

Rusia a anuntat joi ca a inregistrat 290 de morti din cauza covid-19 in ultimele 24 de ore, iar bilantul total oficial crescut la 25. 242 de decese, relateaza Reuters si News. ro .

Presedintele CIO respinge ideea excluderii unor tari de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza coronavirusului

Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), germanul Thomas Bach, a respins o posibila excludere a unor tari de la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokyo din cauza situatiei coronavirusului in tarile respective, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )