Libnet.ro
UNICEF

18:30

Noile conditii din programul Prima Casavor scumpi locuintele

Adevărul Adevărul,
Noile conditii din programul Prima Casavor scumpi locuintele

Preturile locuintelor vor creste absolut sigur, daca statul majoreaza plafoanele la credite prin programul Prima Casa, care va fi redenumit Noua Casa, este de parere Dan Bucsa, economist sef pentru regiunea Europei Centrale si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra. continuă pe Adevărul

Orban, dupa noile conditii de calatorie puse de Grecia: Toate centrele acreditate sa efectueze analize pentru romanii cu sejururi planificate

Dupa ce Grecia a anuntat ca va conditiona intrarea in tara de prezentarea unui test negativ COVID-19, premierul Ludovic Orban a anuntat ca va cere tuturor centrelor acreditate sa efectueze teste pentru romanii care au vacante planificate. Precizarile vin in contextul in care noile conditii intra in vigoare marti, urmeaza weekendul si s-ar putea sa nu existe capacitatea de testare necesara.

Cum se transforma programul Prima Casa. Romanii vor putea lua un credit de pana la 95.000 de euro prin Noua Casa

Programul Prima Casa se transforma in programul Noua Casa si va permite romanilor sa ia un credit mai mare, in linie cu scumpirile care au avut loc pe piata imobiliara, arata un proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Finantelor.

Programul Prima Casa incepe din nou: care sunt schimbarile fata de anii trecuti si ce trebuie sa stii

In ultimul deceniu, programul Prima Casa a suferit schimbari importante, dar important este ca ramane in vigoare, iar editia din acest an incepe peste cateva saptamani, cu un nou.

Programul Prima casa devine Noua casa! Care sunt principalele schimbari

Programul Prima casa devine Noua Casa, potrivit ultimului proiect anuntat de Guvern. Iar doritorii ar putea sa se orienteze la imobile ceva mai mari, dar si mai scumpe. Cei care viseaza la o casa ar putea accesa un credit cu o valoare de peste 100. 000 euro.

Programul Prima casa, mai irelevant ca niciodata: de ce opteaza romanii pentru credite ipotecare clasice

Programul Prima casa, cand a fost introdus in Romania, a facut viata mai usoara multor tineri romani care isi doreau o locuinta. intre timp, lucrurile s-au complicat teribil si nu mai.

Guvernul schimba din nou programul Prima Casa. Care sunt principalele schimbari

Ministrul de finante Florin Citu a propus pentru ordinea de zi a Guvernului modificarea programului O familie, o casa. Acesta ar urma sa devina Programul Noua casasi va avea noi norme de.

Programul Prima Casa devine Noua Casa

Guvernul are in discutie, joi, un proiect de ordonanta de urgenta privind modificarea Programului Prima Casa care va fi redenumit Noua Casa. Ministrul de Finante Florin Citu a solicitat suplimentarea ordinii de zi cu acest proiect de act normativ care modifica OUG 602009. Executivul va aborda si conditiile pentru marirea plafonului, a anuntat Ludovic Orban, la inceputul sedintei de joi a Cabinetului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )