Libnet.ro
UNICEF

07:30

The Economist: Romania este in forma mai buna in aceasta criza

Adevărul Adevărul,
The Economist: Romania este in forma mai buna in aceasta criza

Economia Romaniei va inregistra o scadere de 5,7% in acest an, estimeaza Matthew Sherwood, senior Europe economist, in cadrul diviziei Intelligence a revistei britanice The Economist, care a declarat ca tara noastra este in forma mai buna in aceasta criza, comparativ cu cea din 2009. continuă pe Adevărul

ANDREI RADULESCU, BT: Sectorul constructiilor din Romania - cea mai buna evolutie anuala din tarile UE

Statisticile publicate vineri de INS privind evolutia sectorului constructiilor in august indicaconsolidarea climatului pozitiv din acest sector intensiv in capital si forta de munca, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Potrivit acestuia, evolutia este sustinuta de nivelul redus al costurilor reale de finantare si de majorarea investitiilor publice, iar evolutia din 2020 fata de 2019 este cea mai buna din tarile membre ale Uniunii Europene.

Romania este unica in Europa. Cata incredere au americanii in tara noastra

Un studiu comandat de americani sustine ca sunt necesare o serie de ajustari ale strategiei aliate la Marea Neagra, in contextul unei agresiuni rusesti, care ar fi tot mai evidente in zona. De asemenea, una dintre concluzile studiului mai arata ca, acum, SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea .

CCIR, partener The Economist in organizarea evenimentului EUROPES LANDSCAPE IN THE SHADOW OF THE PANDEMIC - Romania: Transformation - Recovery - Resilience

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) este partenerul institutional al prestigioasei publicatii britanice The Economist, in organizarea evenimentului online, intitulat: EUROPES LANDSCAPE IN THE.

The Economist: Economia Romaniei va trece mai bine decat alte state europene prin criza provocata de pandemie. Revenirea va fi insa mai lenta

Romania va inregistra o scadere economica mai mica decat alte state europene pe fondul pandemiei de coronavirus insa revenirea va fi mai lenta, estimeaza Matthew Sherwood, senior Europe economist, in cadrul di.

Cum se prepara cea mai buna zacusca de gogosari. Reteta inedita, dar atat de gustoasa

Toamna, gospodinele adevarate sunt mai ocupate ca niciodata. Acestea pregatesc camara pentru sezonul rece cu muraturi, dulceturi, compoturi sau zacusca. Putine sunt cele care stiu cum se prepara cea mai buna zacusca de gogosari. Reteta prezentata mai jos este pe cat de usor de facut, pe atat de gustoasa. Reteta pentru cea mai buna zacusca .

Cum se face, corect, cea mai buna salata coleslaw. La ce trebuie sa fim atenti

In randurile de mai jos va invatam cum sa faceti corect cea mai buna salata coleslaw. Aveti ingredientele necesare, precum si cateva ponturi pentru ca produsul finit sa fie unul foarte delicios. Cum sa faci, corect, cea mai delicioasa salata coleslaw. Ponturile pentru un produs final uimitor Salata Coleslaw este una dintre cele mai apreciate .

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid. Specialistii au facut anuntul categoric

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid-19. O echipa a Universitatii din Tokyo a demonstrat, in urma unui experiment, cum pot preveni mastile sanitare infectarea cu coronavirus. Astfel, potrivit studiului, protectia este mai mica in cazul produselor din panza, comparativ cu cele chirurgicale. Cat de eficiente sunt mastile de protectie impotriva coronavirusului. Specialist: .

Andreea Balan, desfiintata de o vedeta de la Pro TV. Este cea mai dura reactie primita vreodata

O vedeta cunoscuta de la noi a desfiintat-o pe Andreea Balan. Ce a spus unul din cele mai controversate personaje din showbiz despre celebra jumatate a trupei Andre? Criticile au fost extrem de dure. Andreea Balan, aspru criticata de o vedeta de la Pro TV Iulia Albu a disparut un timp din prim-plan din randul .

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel.

Nadal, Federer sau Djokovic? Andrey Rublev, noua senzatie a tenisului, si-a ales favoritul: Este cel mai tare din istorie

Andrey Rublev 22 de ani, 8 ATP) este noua senzatie a tenisului mondial. Provocat sa spuna care este cel mai tare jucator aflat in activitate, sportivul a vorbit fara sa stea prea mult pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )