Libnet.ro
UNICEF

15:01

Vom avea sau nu un nou acord cu FMI?

Antena3 Antena3,
Vom avea sau nu un nou acord cu FMI?

Majorarea pensiilor cu 40%, de la 1 septembrie 2020, dublarea alocatiilor pentru copii, primele pentru medici, majorarea salariilor profesorilor din 2020 - toate acestea vor face imposibila finantarea traditionala a deficitului fiscal si atunci singura cale de iesire ramane un nou imprumut de la Fondul Monetar International FMI), crede Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank. continuă pe Antena3

Sef de banca: Majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor ar putea obliga Romania la un acord cu FMI

Majorarea pensiilor cu 40%, dublarea alocatiilor, primele pentru medici, majorarea salariilor profesorilor, toate acestea vor face imposibila finantarea traditionala a deficitului, iar singura cale de iesire ramane un nou imprumut de la FMI, crede Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank.

RECTIFICAREA BUGETARA IN VARIANTA PSD: Majorarea pensiilor cu 40% si un miliard lei pentru primarii

Majorarea cu 40% a valorii punctului de pensie, un miliard de lei pentru autoritatile publice locale si 400 de milioane lei pentru programul Start-up Nation reprezinta modificarile pe care social-democratii doresc sa le faca ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara, a afirmat, ieri, Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, dupa sedinta Consiliului Politic National.

Trump anunta un nou acord istoric:Bahrain normalizeaza relatiile cu Israel

Bahrainul a incheiat vineri un acord pentru normalizarea relatiilor cuIsraelul, dupa modelul EmiratelorArabe Unite, o miscare dramatica menita sa reduca tensiunile din Orientul Mijlociu, transmite Reuters. Presedintele SUA Donald Trump a facut anuntul,la o luna dupa acordul istoric dintre Emiratele Arabe Unite si statul ebraic.

IONUT STROE: De luni vom avea posilitatea legala sa deblocam toate sporturile

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a afirmat, azi, in cadrul unei conferinte de presa la Prefectura Iasi, ca incepand de luni, in urma hotararii de Guvern prin care se va prelungi starea de urgenta, va avea posibilitatea de a debloca toate sporturile din Romania, inclusiv cele de contact, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )