Libnet.ro
UNICEF

15:45

Angajatii Electrolux din Romania, in a 3-a saptamana de greva. VESTELE ALBASTRE din Satu Mare cer 300 de lei in plus la salariu, conducerea refuza

B1 B1,
Angajatii Electrolux din Romania, in a 3-a saptamana de greva. VESTELE ALBASTRE din Satu Mare cer 300 de lei in plus la salariu, conducerea refuza

Sute de muncitori de la Fabrica din Satu Matu a companiei producatoare de electrocasnice Electrolux au intrat in ce-a de-a treia saptamana de greva. Angajatii solicita 2 lei in plus la ora de munca, adica. continuă pe B1

RASPUNS LA SISTEMUL ANTI-RACHETA AMERICAN DIN ROMANIA: Rusia decide sa plaseze bombardiere cu capacitati nucleare in Crimeea

Rusia a decis sa plaseze bombardierele strategice cu capacitati nucleare Tupolev Tu-22M3 in Crimeea ca raspuns la sistemul anti-racheta american din Romania.

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

ANAF saboteaza activitatea ONG-urilor din Romania: gestul absurd al autoritatilor

In timp ce multi dintre noi viseaza la autostrazi pe teritoriul Romaniei, ANAF are mari sanse sa blocheze activitatea ONG-urilor din tara din cauza unei legi recent care nu poate fi pusa in aplicare dintr-un motiv absurd. Daca aveai nevoie de un argument aditional pentru a intelege mai bine ineficienta si absurditatea legislatiei din Romania, [] .

Piata auto din Romania, la un nivel ridicat in primele doua luni ale anului

Piata auto din Romania este in crestere dupa primele doua luni ale anului, vanzarile de autovehicule noi au depasit 24. 000 unitati + 17,1%), din care 19. 531 autoturisme + 18,1%) si 4. 534 vehicule comerciale + 12,9%), potrivit APIA.

Tariceanu: Ritmul de constructie al autostrazilor din Romania a fost unul inacceptabil de lent

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit despre protestul de 15 minute organizat fata de lipsa autostrazilor din Moldova. Acesta a spus ca ritmul de constructie al autostrazilor din Romania a fost.

Doliu in presa din Romania! Un jurnalist a murit la varsta de 30 de ani

Este doliu in presa din Romania! Dan Porcutan, un jurnalist de la Monitorul de Cluj, a murit la varsta de 30 de ani. in decursul zilei de joi, colegul si prietenul nostru Dan Porcutan a plecat la cele.

A murit parintele specializarii Anestezie - Terapie Intensiva din Romania. Medicul George Litarczek avea 94 de ani

Academicianul profesor doctor George Litarczek, parintele fondator al specializarii Anestezie - Terapie Intensiva din Romania si unul dintre pionierii ei la nivel mondial, a murit joi, la varsta de 94 de ani.

Peste 8% din angajatii Continental din lume sunt in Romania. Miza pe 2019 sunt proiectele smart city

Peste 8% dintre angajatii Continental la nivel mondial au ajuns sa fie din Romania, dupa ce grupul auto german si-a extins activitatile in tara atat prin atragerea de noi proiecte, cat si prin extinderea echipelor, reiese din informatiile facute publice de companie. in Romania Continental a trecut de 20. 000 de angajati in 2018, ceea ce inseamna 8,1% din totalul de 244. 000 de salariati pe care ii are la nivel mondial, in 60 de tari. Investitiile in Romania s-au ridicat la 240 milioane Euro anul trecut si vor continua si in 2019, iar marea miza a acestui an este implicarea companiei in transformarea oraselor Romaniei in orase inteligente asa zisele smart cities.

Romania trece saptamana viitoare la ora de vara. Cand va renunta la acest program

Romania va trece saptamana viitoare la ora de vara, in noaptea de sambata spre duminica, ceasurile urmand sa fie date cu o ora in urma, astfel incat ora 4 va deveni ora 3.

Primul operator mobil din Romania: iti amintesti de Telemobil/Zapp?

Operatorul Telemobil a aparut in Romania in anul 1992 pe atunci purta numele Telefonica Romania. A fost primul operator de telefonie mobila in banda de 450 Mhz NMT si a fost rezultatul unui parteneriat intre Romtelecom, Radiocom si Telefonica.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )