Libnet.ro
UNICEF

13:30

Aparatele electronice si electrocasnice vor trai mai mult. Ce se va intampla daca reparatia dureaza mai mult de o luna

Adevărul Adevărul,
Aparatele electronice si electrocasnice vor trai mai mult. Ce se va intampla daca reparatia dureaza mai mult de o luna

Fabricarea unor produse de calitate mai buna, cu o durata de viata mai mare si care sunt mai usor de reparat si reciclat reprezinta o noua abordare care trebuie sprijinita atat la nivel european, cat si la nivel national, a spus Stefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. continuă pe Adevărul

Tehnicile prin care magazinelete manipuleaza sa cheltuiesti mai mult

Se intampla adesea ca atunci cand va duceti la cumparaturi sa achizitionati produse care nu se regasesc pe lista pregatita de acasa. Daca raspunsul este da, atunci tacticile de mai jos si-au atins.

Google la 20 de ani - n ce mod se va schimba pagina de cautare si de ce va arata tot mai mult precum retelele sociale

Google va schimba multe la infatisarea paginii de Search in urmatorii ani, insistand pe continut foto si video si incercand sa anticipeze ce vrea utilizatorul, inainte ca el sa caute acel lucru. Treptat, pagina de Search va cuprinde elemente diverse si se va apropia de ce se intampla pe Instagram, Snapchat sau Facebook. Google va lucra mult si la comenzile vocale, pentru ca userii sa poata avea adevarate conversatii cu asistentul vocal. Compania face extrem de multe schimbari in cautare: anul trecut au fost peste 200. 000 de experimente care au dus la peste 2. 400 de schimbari aplicate la algoritmi.

Horoscop 27 septembrie 2018: Gemenii sunt sfatuiti sa-si petreaca mai mult timp cu familia

Horoscop 27 septembrieBerbec Ai capacitatea de a vedea posibilitati si oportunitati pe care altii nu le observa. incearca sa nu-ti epuizezi energia facandu-ti griji inutile. Mai bine spune-ti cu sin.

Business report: Ce joburi se platesc cu 1.000 de euro n Romnia fara diploma de bacalaureat; Tun imobiliar cu terenuri gratuite de la stat: Judetul Vrancea; Energia electrica s-a scumpit n 2017 de patru ori mai mult pentru cei care au ramas la reglementa

Romanii isi cheltuie banii pe haine si telefoane. Desi economisesc de la 4 ani, nu investesc pe termen lung. Romanii isi cheltuie diferit economiile, in functie de. Romanii isi platesc tot mai greu facturile curente. Cele mai recente date de la Statistica arata ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )