Libnet.ro
UNICEF

19:00

Oferte eMAG. Preturi ca de Black Friday la masini de spalat

Antena3 Antena3,
Oferte eMAG. Preturi ca de Black Friday la masini de spalat

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:. continuă pe Antena3

Premiera eMAG pentru Black Friday 2018: de unde iti vei ridica produsele

EMAG s-a pregatit serios de Black Friday 2018. Tocmai de aceea iti pune la dispozitie noi modalitati prin care vei putea sa intri in posesia produselor comandate. eMAG, cel mai mare magazin.

Black Friday 2018 la Flanco. Cand se da startul campaniei si ce produse vor fi la oferta in acest an

Black Friday 2018 se apropie cu pasi repezi. Dupa eMAG, si Flanco a anuntat data oficiala la care va incepe campania de reduceri.

Top telefoane ale momentului in oferta Orange: ,,incalzirea de Black Friday 2018 in telecom

In pregatirea pentru Black Friday 2018, cel mai mare eveniment de reduceri al anului - de cativa ani predominand si piata de telecom - Orange Romania antreneaza publicul cu oferte, cu abonament sau la liber, pentru cele mai cautate smartphone-uri.

BLACK FRIDAY 2018. Avertismentul lansat de presedintele ANPC

Se apropie Black Friday, iar autoritatile ii avertizeaza pe romani sa fie atenti, sa nu ia decizii in graba si sa studieze cu atentie ofertele. Marius Pirvu,.

Consiliul Concurentei investigheaza promotiile de Black Friday

Presedintele Consiliul Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat ca este in derulare o investigatie cu privire la promotiile de Black Friday si preturile practicate de marile magazine in paralel, sunt.

Black Friday 2018 in Romania: lista completa a magazinelor, coduri de discount pentru toata lumea

Acum este momentul perfect pentru utilizatorii online din Romania. Datorita campaniei Black Friday 2018, cetatenii romani pot economisi o gramada de bani pentru achizitionarea produselor, desigur datorita.

Studiu: 7 din 10 romni economisesc bani pentru reducerile de Black Friday. Ce vor sa cumpere

7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare, arata un studiu al GPeC si Eureka Insights. Topul celor mai cautate produse si cati bani vor sa cheltuiasca romanii pe aceste produse.

GPeC: 70% dintre romanii din urban vor cumpara de Black Friday. Produse de top

Potrivit studiului realizat de GPeC impreuna cu Eureka Insights, 7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )