Libnet.ro
UNICEF

20:17

Reduceri eMAG la televizoare si laptopuri pe care sa nu le ratezi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la televizoare si laptopuri pe care sa nu le ratezi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, anunta oferte atractive la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. in acest articol va prezentam cateva modele de laptopuri si televizoare pe care sa le cauti in oferta eMAG. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Lucas Pouille prefateaza finala de la Australian Open: Novak este cel mai bun din lume, dar si Rafa pare uimitor. Cred ca vor face din nou un meci minunat

Lucas Pouille 31 ATP, 24 de ani) nu castigase niciun meci pe tabloul principal de la Australian Open pana la editia din acest an, unde a reusit cea mai mare performanta a sa la un turneu de Grand Slam. Francezul a ajuns pana in semifinale, faza in care a fost oprit de Novak Djokovic scor 6-0, 6-2, 6-2). La conferinta de presa, Pouille a prefatat finala de la Melbourne, fiind de parere ca Djokovic si Nadal vor oferi un nou meci minunat. Cand joaca asa, Novak este cel mai bun din lume, dar si Rafa pare uimitor, a spus Lucas Pouille.

George Soros a indentificat cel mai mare dusman al democratiei

Miliardarul filantrop George Soros a criticat China si pe presedintele acesteia, Xi Jinping, despre care a afirmat, intr-un discurs incriminator la Davos, ca este dusmanul cel mai periculos al societatilor.

VIDEO PAPARAZZI / Mirel Radoi este cel mai norocos barbat! Sotia sa si-a etalat formele intr-o benzinarie

Mirel Radoi este cel mai norocos barbat! Sotia sa si-a etalat formele intr-o benzinarie. Cititi mai multe pe spynews. ro.

PORCSALMI BALINT: UDMR pregateste cel mai mare congres de pana acum

Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a declarat ca cel de-al XIV-lea Congres al Uniuniiva fi cel mai mare congres de pana acum.

(P) Brandul World Class va deschide in ansamblul mixt Openville Timisoara cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania

Ansamblul mixt Openville Timisoara va gazdui cel mai mare club de sanatate si fitness din tara. Brandul World Class, lider de piata in industria de health fitness din Romania, va inaugura, in prima jumatate a anului 2019, un nou club pe o.

Manchester United, detronata - Real Madrid a redevenit cel mai bogat club din lume

Real Madrid, gratie mai ales celei de-a treia victorii consecutive in Liga Campionilor, a detronat-o pe Manchester United si a redevenit cel mai bogat club de fotbal, potrivit listei celor mai bogate 20 de cluburi din lume, publicata joi de cabinetul Deloitte, scrie AFP.

Karolina Pliskova, dupa ce a fost eliminata de Osaka n semifinale: A facut un meci incredibil, poate cel mai bun din viata sa

Karolina Pliskova 8 WTA) a ajuns in semifinalele de la Australian Open dupa o revenire spectaculoasa in meciul cu Serena Williams, insa drumul sau spre finala a fost oprit de Naomi Osaka 4 WTA). Jucatoarea din Cehia este de parere ca japoneza a facut un meci incredibil, poate cel mai bun din viata ei. Nu stiu daca mai poate repeta un asemenea meci, a spus Pliskova.

eMAG reduceri. 3 televizoare de vis 4K Ultra HD sub 1.500 de lei

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada magazinul online emag. ro desfasoara o campanie de reduceri la televizoare cu cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD.

RETETA. Iata cum sa faci cel mai usor si delicios desert. Sigur iti va placea

Desi de-a lungul timpului reteta de Tiramisu a suferit diferite modificari, e mult mai usor decat ai crede sa obtii un desert italian autentic, dupa reteta originala. Totul e sa respecti reteta si sa alegi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )