Libnet.ro
UNICEF

17:01

ANAF: Romanii care stau mai mult de o jumatate de an in strainatate pot depune documentele online

Adevărul Adevărul,
ANAF: Romanii care stau mai mult de o jumatate de an in strainatate pot depune documentele online

ANAF informeaza contribuabilii persoane fizice care sosescpleaca indin Romania pentru o perioada ce depaseste in total 183 de zile, pe parcursul oricarui interval de 12 luni consecutive, ca pot depune electronic chestionarele de stabilire a rezidentei fiscale. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie pentru romanii care stau la bloc. Se intampla acum cu preturile la apartamentele vechi

Pandemia de coronavirus va afecta sau afecteaza deja multe domenii si nici piata imobiliarelor nu va scapa. Pana atunci, insa, preturile la apartamentele vechi au avut o evolutie.

Lidia Buble, mesaj uluitor dupa despartirea de Razvan Simion. Te iubesc, desi pe mine m-ai batut cel mai mult!

Dupa aproape jumatate de an de speculatii si declaratii incerte, in care nici Lidia Buble, nici Razvan Simion nu au confirmat separarea, matinalul a decis sa spuna public adevarul. A urmat ziua de nastere a artistei si, desi intr-un alt context fata de cum s-a obisnuit cel putin in ultimii 5 ani, vedeta a radiat.

Produsele care s-au scumpit cel mai mult, in luna mai. Ce se intampla cu alimentele

Romanii au fost surprinsi la rafturile supermarket-urilor cu preturi mai infoiate decat in lunile trecute. Ce produse s-au scumpit in luna mai? Ce produse s-au scumpit in luna mai? Cei care isi fac de obicei aprovizionarea la supermarket-uri mari au observat ca preturile au crescut in luna mai. Ne aflam inca intr-o perioada sensibila, dupa .

COVID-19. Conditiile pentru calatoriile in strainatate: Care sunt romanii care vor scapa de izolarea obligatorie de 14 zile atunci cand revin in tara

Autoritatile au facut publice si conditiile pentru cei care calatoresc in afara tarii, precizand cine scapa de izolarea la domiciliula revenirea din strainatate. Anuntul a fost facut de seful.

CUSHMANWAKEFIELD ECHINOX SI MKOR CONSULTING: Romanii vor iesi mai des in parcuri, vor face mai mult sport si vor prefera vacantele in tara

Lunile de izolare si situatia inca fragila in ceea ce priveste pericolul de infectare cu virusul Covid-19 isi vor pune amprenta asupra comportamentului de consum al romanilor, acestia fiind tentati sa aleaga mai multe activitati in aer liber si vacante in interiorul tarii.

Veste buna pentru romanii care merg in concediu in Bulgaria sau Grecia. Guvernul a facut anuntul

Seful cancelariei premierului, Ionel Danca, a facut declaratii cu privire la masurile de relaxare care intra in vigoare de luni.

Situatie absurda in piata auto: Tesla valoreaza de doua ori mai mult decat Ford, Chrysler si General Motors, dar are venituri de 15 ori mai mici

Constructorul auto Tesla a ajuns sa valoreze pe bursa 176 mld. dolari, in vreme ce General Motors, Ford si Chrysler, cei mai mari trei producatori auto americani cu traditie, sunt evaluati de investitori la doar 96 mld. dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )