Libnet.ro
UNICEF

16:30

UE aproba noi reguli pentru practicile comerciale de pe platformele online

Hotnews Hotnews,
 UE aproba noi reguli pentru practicile comerciale de pe platformele online

Parlamentul European a aprobat astazi noul regulament privind piata unica digitala, care aduce noi reguli pentru comerciantii care vand online prin intermediul pietelor de comert electronic, hotelurile care utilizeaza platforme de rezervare a cazarii sau dezvoltatorii de aplicatii. continuă pe Hotnews

Noi reguli pentru comertul online

Parlamentul European a aprobat astazi noul regulament privind piata unica digitala, care aduce noi reguli pentru comerciantii care vand online prin intermediul pietelor de comert electronic, hotelurile care utilizeaza platforme de rezervare a cazarii sau dezvoltatorii de aplicatii.

Sondaj |Cateva intrebari pentru cei care pariaza online

Un scurt sondaj pentru cei care joaca online la pariuri sportive sau la cazinou. La fiecare intrebare trebuie sa bifati categoria unde va incadrati. Nu se pot alege variante mutiple, cu exceptia primei intrebari. Dupa ce terminati un set de intrebari, apasati butonul NEXT. in momentul cand ati completat si ultima intrebare cea cu numarul 14), apasati pe butonul SUBMIT. Toate informatiile pe care le oferiti sunt confidentiale si nu vi se cer niciun fel de date personale, precum numele, CNP-ul sau adresa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )