Libnet.ro
UNICEF

20:15

Digitalizare la MMPS. Alexandru: Administratia din Romania a ramas mult in urma

Hotnews Hotnews,
 Digitalizare la MMPS. Alexandru: Administratia din Romania a ramas mult in urma

Institutiile din subordinea Ministerului Muncii au termen pana in 15 august sa implementeze solutii pentru comunicarea online cu cetatenii, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Potrivit acesteia, lumea s-a schimbat, iar administratia din Romania a ramas mult in urma, potrivit Mediafax. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, pe Facebook, ca romanii care vor sa comunice cu Casele de Pensii, Agentiile pentru Ocuparea Fortei de Munca sau cu Autoritatea pentru Plati si Inspectii Sociale vor putea sa faca acest lucru in sistem electronic. continuă pe Hotnews

Primul efect direct al cresterii numarului de cazuri de COVID-19: MAE confirma ca autoritatile olandeze recomanda 14 zile de izolare la domiciliu celor care vin din Romania

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe confirma caautoritatile olandeze recomanda,incepand cu data de 9 iulie, cetatenilorcare se deplaseaza din Romania in Olanda sa se auto-izolezela.

Pretul locuintelor din Romania a avut in T1 a sasea crestere din UE

Locuintele din Romania s-au scumpit cu 3,3% in primul trimestru fata de cel precedent, fiind a sasea.

Atac cibernetic asupra unui spital din Romania: ce au cautat hackerii

Un spital din Romania a fost tinta unui atac cibernetic. Hackerii au reusit sa cripteze si sa blocheze baza de date de la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea. Spitalul.

First Bank vine in sprijinul comunitatii americane din Romania

First Bank anunta ca, incepand din aceasta luna, cetatenii americani din Romania pot incasa cecurile oferite de guvernul american drept asistenta financiara pentru contracararea impactului economic provocat de pandemie.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Atentie! Rosii toxice in pietele din Romania! Cum le puteti recunoaste

In pietele si in supermarketurile romanesti inca sunt destul de multe rosii din import care sunt toxice pentru organismul uman din cauza ca sunt intretinute cu ajutorul unor chimicale. in ultimii ani, au crescut extrem de mult importurile de rosii, cele mai multe provenind din Turcia, Italia si Spania.

3,6 milioane euro pentru educatia, digitalizarea si IMM-urilor din Romania, avizate de Comisia Europeana

Comisia Europeana a avizat pozitiv trei scheme de sprijin pentru educatie, IMM-uri si digitalizarea intreprinderilor. Este vorba de trei proiecte-pilot gandite ca scheme de sprijin pentru zone greu afectate de criza coronavirus in Romania comunitatile sarace cu scoli fara acces la educatia online, IMM-urile neadaptate inca la noile conditii ale pietei si sectoarele industriale slab digitalizate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )