Libnet.ro
UNICEF

15:15

intretinerea sistemului informatic al Metrorex costa 7 milioane de lei. Licitatia a fost castigata de singurul ofertant

Adevărul Adevărul,
intretinerea sistemului informatic al Metrorex costa 7 milioane de lei. Licitatia a fost castigata de singurul ofertant

Costurile cu mentenanta sistemului informatic integrat al Metrorex Phoenix se ridica la 6,89 milioane lei fara TVA, se arata in anuntul de atribuire postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Adevărul

Metrorex plateste peste 7 milioane de lei pentru mentenanta sistemului informatic

Metrorex a atribuit, prin licitatie deschisa, companiei Trend Import Export, un contract in valoare de 6,89 milioane de lei, fara TVA, pentru mentenanta sistemului informatic integrat Phoenix, potrivit unui anunt de atribuire postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, scrie Agerpres.

BRD Groupe Socit Gnrale a realizat n primul semestru al anului un profit de 767 milioane lei

BRD Groupe Societe Generale a realizat in primul semestru al anului un profit net de 767 milioane lei, in crestere cu 2,2% fata de perioada similara a anului trecut, la venituri bancare de 1,43 miliarde lei, cu 11,5% mai mari decat in primele sase luni din 2017, arata un raport al bancii publicat joi si citat de Mediafax. Activele totale ale bancii s-au ridicat la 52,4 miliarde lei, in scadere cu 2% fata de finalul anului 2017. Veniturile nete din dobanzi au crescut cu 13,2%, la 879 milioane lei, in timp ce veniturile nete din comisioane au crescut cu 3,5%, la 362 milioane lei fata de perioada similara a anului trecut.

CNAIR - contract de 17,8 milioane lei cu Luxten

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a cumparat servicii de intretinere si reparatii la siteme de iluminat, in valoarea de 17,79 milioane de lei 3,85 milioane euro), fara TVA, de la compania Luxten, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Enel a modernizat statia Teba, dupa investitii de 10 milioane lei

Distribuitorul de energie E-Distributie Banat, parte a grupului Enel, a anuntat, ieri, finalizarea proiectul de modernizare a statiei de transformare Teba, dupa investitii de aproape 10 milioane de lei, cu scopul de a imbunatati calitatea serviciului de distributie de electricitate pentru circa 16. 500 de clienti, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

ASF: Asiguratorii au achitat despagubiri de 256 milioane lei

ASF: Numarul dosarelor de dauna avizate in baza politelor RCA, mai mare cu 11,15% Societatile de asigurare din tara noastra au avizat un numar de 86. 346 dosare de dauna in baza politelor de asigurare de raspundere civila obligatorie RCA), in primele trei luni ale anului curent, cu 11,15% mai mult fata de ultimul trimestru al anului 2017, arata o analiza realizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Potrivit studiului citat, in primele trei luni ale anului 2018 au fost achitate valori de despagubire in suma totala de 256. 429 lei, din care 201. 953 lei 78,51% din total) pentru pagube materiale, 13. 000 lei 5,32% din total) pentru vatamari corporale si deces si 41. 476 lei 16,17% din total) pentru dosare de regres. Cea mai mare plata a fost efectuata de catre societatea Uniqa Asigurari S. , pentru un dosar de dauna avizat in baza Ordonantei de Urgenta nr. 54/2016 si a Normei 23/2014 pentru vatamari corporale, valoarea despagubirii fiind in suma de 1. 736 lei.

Transelectrica a finalizat investitii de 16 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a finalizat investitii in valoare de aproximativ 166 de milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, a anuntat compania, ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transelectrica a finalizat investitii de 166 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a finalizat investitii in valoare de aproximativ 166 de milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, a anuntat compania, ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Firea plimba de 2 milioane lei pensionari in Grecia

Gabriela Firea Pandele, primarul general al Bucurestiului, continua campania de pomeni electorale. Dupa ajutorul financiar de cate 500 de lei dat pensionarilor, Gabriela Firea s-a gandit ca nu ar fi rau sa organizeze o tabara pentru persoanele de varsta a treia, dar nu in tara noastra, ci in Grecia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )