Libnet.ro
UNICEF

05:30

Peste un milion de vouchere de vacanta, in valoare de 12,5 milioane de euro, au fost emise in primele patru luni

Adevărul Adevărul,
Peste un milion de vouchere de vacanta, in valoare de 12,5 milioane de euro, au fost emise in primele patru luni

Peste 1 milion de vouchere de vacanta au fost emise pe hartie si pe suport electronic intre ianuarie si aprilie 2018, cu o valoare de 12,5 milioane de euro, suma fiind de trei ori mai mare fata de cea din perioada similara a anului trecut si de aproape noua ori mai mare fata de primele patru luni din 2016, conform informatiilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT). continuă pe Adevărul

Vouchere de vacanta in valoare de 12,5 milioane de euro, emise in primele patru luni ale anului

Peste un milion de vouchere de vacanta au fost emise pe hartie si pe suport electronic intre ianuarie si aprilie 2018, cu o valoare de 12,5 milioane de euro, potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT). Suma este de trei ori mai mare.

Cate vouchere de vacanta au fost emise pe hartie in primele patru luni din an

Peste un milion de vouchere de vacanta au fost emise pe hartie si pe suport electronic in perioada ianuarie - aprilie 2018, valoarea fiind de 12,5 milioane de euro. Suma este de trei ori mai mare fata de cea din perioada similara anului trecut. Totodata, suma este de noua ori mai mare fata de primele patru luni din 2016, informeaza Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )