Libnet.ro
UNICEF

06:00

Poprirea electronica a conturilor romanilor va opera incepand cu luna iulie. Teodorovici: Pana la final se an se recupereaza toti banii

Adevărul Adevărul,
Poprirea electronica a conturilor romanilor va opera incepand cu luna iulie. Teodorovici: Pana la final se an se recupereaza toti banii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat ca miercuri, in sedinta de Guvern, va prezenta modul in care va fi efectuata, electronic, poprirea conturilor, aceasta modificare legislativa urmand sa fie facuta incepand cu luna iulie. continuă pe Adevărul

Anunt pentru toti contribuabilii. Ce se intampla la ANAF, in luna iulie

Anunt nou din partea ANAF! Luna iulie este o luna mai speciala din cauza obligatiilor pe care le au romanii. Cum se vor efectua platile trimestriale pentru impozitul pe profit in aceasta luna? Anunt ANAF. Toti romanii sunt vizati Contribuabilii pot consulta agenda fiscala a lunii iulie pe site-ul oficial al ANAF, pentru a se .

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea o luna groaznica, insa totul se intampla cu un motiv

Luna Iulie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nu te simti deloc in apele tale. Te simti trista si nesigura. Nu reusesti sa comunici cu familia si ai probleme in.

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca luna iulie 2019 va fi marcata de temperaturi mai mari decat in iunie, iar gradul de instabilitate atmosfera va fi mai redus in aproape toata tara. Potrivit datelor obtinute de meteorologi, este posibila o incalzire a vremii cu 13 grade Celsius. Prognoza meteo pentru luna iulie 2019 in .

Prognoza meteo ANM pentru luna iulie. Ce temperaturi ne asteapta

VREMEA in IULIE. Luna iulie, reprezentativa pentru sezonul estival, este cea mai calduroasa luna a anului, temperatura aerului fiind mai mare decat in iunie, iar gradul de instabilitate mai redus in majoritatea.

Luna iulie debuteaza cu vreme caniculara. Ce prag vor atinge temperaturile

Luna iulie incepe cu o vreme mult mai calda decat media normala pentru aceasta perioada a anului, anunta meteorologii. Azi si maine, vremea va fi local caniculara, mai ales la orele amiezii, in toate zonele de campie si podis din tara. Temperaturile vor fi foarte ridicate, intre 29 si 36-37 de grade, arata Autoritatea Nationala de Meteorologie ANM).

in luna iulie, in fiecare miercuri, Adevarul iti prezinta seria Carti celebre repovestite pe scurt patru romane clasice

Seria Carti celebre repovestite pe scurt va fi distribuita in cursul lunii iulie impreuna cu ziarul Adevarul in patru editii saptamanale incepand cu miercuri, 3 iulie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetele ziar si carte vor costa 18 lei si se vor putea gasi la chioscuri timp de cate doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

Prognoza meteo: Zile de foc in luna iulie. Unde se anunta canicula, cand loveste seceta si ce regiuni vor fi lovite de furtuni

Luna lui Cuptor se anunta capricioasa in majoritatea regiunilor, cu canicula si furtuni violente. Conform estimarilor Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in iulie, temperaturile vor creste, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2061 seconds )