Libnet.ro
UNICEF

13:30

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:. continuă pe Antena3

4 luni, 3 saptamani si 2 zile, de Cristian Mungiu, in top 100 cele mai bune filme intr-o limba straina, realizat de BBC. Care este filmul care a ocupat primul loc

Filmul lui Cristian Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile a fost inclus intr-un top realizat de BBC care include 100 cele mai bune filme din intreaga lume, in alta limba decat engleza. De realizarea clasamentului s-au ocupat 209 critici, din 43 de tari.

MOL are cele mai bune rezultate trimestriale din ultimii trei ani

Profitul operational al grupului a crescut cu 23%, la 708 milioane de dolari Grupul petrolier maghiar MOL a anuntat ieri, pentru trimestrul al treilea din 2018, un profit operational Clean CCS EBITDA) de 708 milioane de dolari, mai mare cu 23% fata de intervalul similar din 2017. Castigul de pe segmentul Upstream a inregistrat un salt de 70% fata de anul trecut, la 319 milioane de dolari, datorita avansului preturilor petrolului si gazelor.

Controlati neprevazutul instaland cele mai bune alarme antiefractie

In momentul in care ne achizitionam o locuinta noua sau ne deschidem o afacere trebuie sa punem pe primul plan siguranta. Achizitonarea celor mai performante alarme nu este deloc costisitoare. Exista solutii diverse potr.

TOP 10 reduceri eMAG la roboti de bucatarie

Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

Asociatia patronilor din IT: Cele mai bune proiecte tehnologice educationale din Romnia - bioinformatica, Internet of Things, computer vision, cybersecurity, Big Data

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii a premiat cu cate 5. 000 de euro zece proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, cu varste cuprinse intre 32 si 40 de ani, de la ASE, Politehnica Bucuresti, universitatile: de Vest din Timisoara, din Bucuresti, Al. Cuza din Iasi, Gheorghe Asachi din Iasi, Transilvania din Brasov, Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Politehnica din Timisoara.

Top 10 reduceri eMAG la laptopuri de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Reduceri eMAG cuptoare si plite incorporabile. Ce trebuie sa urmaresti astazi

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare si plite incorporabile.

Black Friday 2018: top cele mai smart gadgeturi pentru casa, de vanat in oferte

Una dintre categoriile care creste puternic in ultima perioada este cea a produselor inteligente aspiratoare inteligente, masini de spalat 2 in 1, cu uscator inclus, becuri si prize inteligente, sau chiar sisteme de supraveghere. Black Friday.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Cum te ajuta berea sa ai performante mai bune in dormitor. Iata ce trebuie sa faci!

Pe langa faptul ca este cea mai consumata bautura de catre barbati, berea ii poate ajuta pe acestia sa aiba performante mai bune in dormitor. Alcoolul in general este considerat un afrodisiac, iar Fox News explica de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )