Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sub 10% din casele de marcat au fost nlocuite si sunt n functiune. Ministerul Finantelor atrage atentia ca nu se vor modifica termenele

Hotnews Hotnews,
 Sub 10% din casele de marcat au fost nlocuite si sunt n functiune. Ministerul Finantelor atrage atentia ca nu se vor modifica termenele

Ministerul Finantelor a pus pe site o informare, printr-o fereastra de tip pop-up, prin care atrage atentia ca operatorii economici trebuie sa-si inlocuiasca casele de marcat, cu cele care au jurnal electronic. De asemenea, precizeaza ca termenele de dotare nu vor fi modificate. Doar 6,9% din totalul caselor de marcat au fost inlocuite de comercianti si sunt in functiune, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice si Agentiei Nationale de Adminsitrare Fiscala ANAF). continuă pe Hotnews

Infractorul care a evadat dintr-o inchisoare din Paris a fost prins dupa trei luni de cautari

O evadare ca-n filme a avut loc pe 1 iulie dintr-o inchisoare din Paris. Infractorul Redoine Faid, care a evadat cu ajutorul unui elicopter, a fost capturat dupa trei luni de zile in orasul Creil, din nordul.

O facultate din Timisoara a fost jefuita. Hotii au furat banii din taxele studentilor

Persoane necunoscute au incercat sa fure seiful Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului USAMVB) din Timisoara, insa au renuntat la planul lor pentru ca a fost prea greu sa-l.

Un centru de dezmembrari auto din Suceava a fost cuprins de flacari

Panica intr-un cartier din Suceava, dupa ce un centru de dezmembrari auto a luat foc! Flacarile si fumul gros se vedeau de la kilometri distanta, iar traficul in zona a fost afectat. Incendiul a pornit de.

Un barbat din Arad a fost impuscat pe strada

Un barbat din Arad, cunoscut in lumea interlopa, a fost impuscat in timp ce mergea pe strada. Acesta a fost ranit in picior. Din fericire, barbatul e constient si e in afara oricarui pericol. Totusi,.

Situatie socanta in Belgia. Un sofer din Galati a fost sechestrat de patronul care-l angajase

Un sofer din Galati a trait spaima vietii lui. Politia l-a salvat din casa groazei pe tanarul care lucra langa Lieges, dupa ce gasise de munca printr-un anunt pe un site de angajari. Acesta a reusit sa ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )