Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fiscul reclama TVA de 175 de milioane de euro de la elvetienii Alpiq

Hotnews Hotnews,
 Fiscul reclama TVA de 175 de milioane de euro de la elvetienii Alpiq

Fiscul roman reclama TVA in valoare de 175 milioane de euro 197,6 milioane de franci) de la numarul unu in industria energetica elvetiana, grupul Alpiq, care contesta insa suma, scrie Tribune de Geneve. continuă pe Hotnews

Primarul PSD Robert Negoita recidiveaza cu o noua licitatie de aproape 6 milioane de euro: jucariile cerute (vaporas, trenulet, trasura si ciupercuta) se gasesc deja la o firma abonata la contracte cu SRI si MApN

Complex de joaca vapor sau echivalent, in care platforma va semana cu un vapor, continand: pupa, prova, timona, cala si catarg prevazut cu scara si platforma pe care utilizatorii vor putea urca pentru arborarea drapelului. Aceasta este descrierea unui echipament de joaca solicitat intr-o noua licitatie demarata vineri de Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita PSD), care vrea sa semneze un acord cadru pe 4 ani, in valoare de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban. Produsul solicitat se regaseste deja pana la detaliu in oferta unei firme din Breaza, Lavitex Prod SRL, care are contracte cu SRI si MapN. NOTA: Negoita repeta astfel figura de la inceputul acestui an, cand a anulat o licitatie similara de peste 175 milioane euro, la cateva ore dupa ce HotNews. ro a scris ce voia sa cumpere primarul, respectiv: catel 3D cu os in gura; 'dinosaur 3D' in pozitie sezut mancand un hamburger'; 'crocodil 3D' pe spatele caruia va fi realizat prin sculptura un tobogan. Produsele se gaseau deja in oferta aceleasi firme din Breaza. HotNews. ro a solicitat vineri Primariei Sector 3 un punct de vedere pe acest subiect si vom reveni cu raspunsuri imediat ce le vom primi.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 8,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 37,57 milioane de lei 8,21 milioane euro), in crestere fata de cea de ieri 6,84 milioane euro).

Iranul aloca 440 milioane euro pentru dezvoltarea unui program balistic

Parlamentul iranian a votat duminica alocarea a 440 milioane euro pentru dezvoltarea programului balistic al Iranului si consolidarea activitatilor regionale ale Garzii revolutionare, armata de elita a regimului, ca raspuns in fata aventurismului SUA.

Raiffeisen Bank a raportat o crestere de 2% a profitului net in primul semestru, la 55 milioane euro

Subsidiara din Romania a bancii austriece Raiffeisen Bank a inregistrat o crestere de 2% a profitului net in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 55 milioane euro, in contextul cresterii valorii activelor cu 6%, pana la 7,32 miliarde euro, a anuntat, ieri, banca.

ING Bank, rezultate financiare semestriale: olandezii fac profit net de 57 milioane euro si ating o cota de piata de 8,6% pe creditare

ING Bank Romania raporteaza pentru primul semestru al anului un profitul net de 255 milioane lei, in scadere cu circa 8% fata de perioada similara de anul trecut, in contextul in care rezultatul din 2016 a fost influentat puternic de vanzarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )