Libnet.ro
UNICEF

15:00

eMAG reduceri. Am gasit televizoare ieftine si dupa Black Friday: 550 de lei

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri. Am gasit televizoare ieftine si dupa Black Friday: 550 de lei

EMAG reduceri televizoare. emag. ro continua reducerile la televizoare de la numeroase branduri si in aceasta perioada de dupa Black Friday. continuă pe Antena3

eMAG da-n preturi ca surdu-n clopot: ultimele super oferte si reduceri

EMAG a mai tinut preturile jos un weekend si astazi e ultima zi in care chiar mai ai ocazia sa prinzi ceva ca la Black Friday. Ti-am adunat cateva produse sa stii ce sa cumperi. eMAG a.

Cum au ironizat romanii cea mai stranie oferta de Black Friday: set toate icoanele de care are nevoie o biserica. Oferta a fost analizata de mii de oameni

Oferta pentru setul compus din 82 de icoane a fost facuta pe cel mai mare site de comert online din Romania, reducerea fiind de 24%. Dupa Black Friday, pretul a revenit la normal: 13. 284 de lei. in ciuda faptului ca oferta a fost vazuta de mii de oameni, nu s-a vandut niciun set.

eMAG reduceri electrocasnice. 3 aparate pentru care primesti 150 de lei inapoi

EMAG reduceri electrocasnice. Daca nu v-ati cumparat aparatul electrocasnic de care aveati nevoie de Black Friday si v-ati decis sa mai asteptati, ei bine acum aveti sansa de a beneficia de reducerile oferite de emag. ro la o multime de electrocasnice.

eMAG.ro, vanzari de 460 de milioane de lei de Black Friday 2018

Ziua de Black Friday 2018 a adus 9,5 milioane de vizite pe site-ul eMAG si produse comandate in valoare de 460 de milioane lei, reprezentand o crestere de 28% raportata la editia de anul trecut.

Black Friday: cafea premium, de la Nespresso. Si-un strop de responsabilitate!

Viata de zi cu zi este despre alegeri intelepte, nu despre decizii luate sub impulsul unei miscari colective, a unui trend sau a unei reduceri. Iar de Black Friday, in aceste zile de vanatoare dupa pretul cel mai mic sau dupa reducerea cea mai mare, ar trebui sa ne oprim putin si sa ne gandim si ce se afla dincolo de bulina cu pret vechi pret nou de pe un site.

Cati bani au cheltuit romanii de Black Friday: aproape jumatate dintre cumparaturi au fost de la eMag

Valoarea totala a tranzactiilor realizate in ziua de Black Friday a depasit un miliard de lei, aproape jumatate din valoare reprezentand cumparaturile facute pe platforma eMag.

Paralela 45, vanzari de 1,5 milioane de euro la Targul de Turism si de Black Friday

Vanzarile Paralela 45 din timpul Targului de Turism, organizat in perioada 15-18 noiembrie la Romexpo, realizate la stand, dar si in agentiile din retea, la care se adauga cele de Black Friday, pe portalul turoperatorului si pe platforma eMag, s-au.

Romanii au cheltuit SUME ENORME pe cumparaturi online de Black Friday

Romanii au facut cumparaturi online de peste un miliard de lei, intre 16 si 18 noiembrie, in campania de reduceri Black Friday din acest an, potrivit Agerpres. Black Weekend a generat in sistemul PayU.

Black Friday Theater Event, la Tony Bulandra. Ce piesa poate fi urmarita cu reducere exploziva

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste tine pasul cu moda reducerilor de Black Friday. Institutia culturala ii ademeneste pe iubitorii teatrului cu reduceri in aceasta perioada.

FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Cel mai mare eveniment de sale al anului, Black Friday, s-a incheiat la Fashion Days cu cifre-record. Pasionatii de fashion au plasat peste 110. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 44 de milioane de lei. Este o crestere-record, de 44% fata de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )