Libnet.ro
UNICEF

21:45

eMAG reduceri. 3 laptopuri bune mai ieftine si cu jumatate din pret

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri. 3 laptopuri bune mai ieftine si cu jumatate din pret

EMAG reduceri laptopuri. emag. ro desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la laptopuri de la branduri precum HP, Lenovo sau Dell. continuă pe Antena3

eMAG reduceri. 3 aragazuri sub 610 lei ca gatesti bunatati de Pasti

EMAG reduceri aragazuri. A mai ramas aproximativ o saptamana pana la Pasti, asa ca daca doriti sa va cumparati un aragaz bun pentru a gati delicioasele preparate traditionale de sarbatori, acum este momentul sa profitati de ofertele emag. ro.

eMAG reduceri. 3 televizoare excelente ce pot fi cumparate in rate fara dobanda

EMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag. ro are o multime de televizoare la reducere in campania de Pasti Easter Sales.

Francezii vor sa sparga piata in Spania: Vor lansa trenuri de mare viteza cu bilete mult mai ieftine

Operatorul national francez SNCF vrea sa lanseze pe piata spaniola trenuri de mare viteza la care biletele sa fie mult mai ieftine decat la cele ale companiei nationale din Spania, RENFE.

BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

Razvan Lucescu, dupa ce a castigat titlu cu PAOK: E cel mai frumos moment din viata mea

Razvan Lucescu si-a trecut in palmares primul sau titlu de campion din cariera de antrenor, dupa ce echipa sa, PAOK Salonic, a castigat campionatul Greciei. Tehnicianul roman a declarat ca traieste cel mai frumos moment din viata sa.

Cele mai active orase din Romania in domeniul IT

Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara sunt orasele din Romania care reprezinta polii celor mai intense activitati din industria IT. Intr-o piata mondiala dinamica, trendul de dezvoltare al acestui sector este in continua ascensiune, cu o medie anuala de.

EXPERT FORUM: Romania plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din UE

Expert Forum EFOR) atrage atentia ca tara noastra plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din Uniunea Europeana, aceasta fiind, in 2018, de 37 milioane de euro, si sustine ca este nevoie de reguli mai clare pentru asigurarea transparentei cheltuirii banilor.

Japonia: Cel mai mic baietel din lume este externat, dupa ce la nastere cantarea doar 258 de grame

Un bebelus japonez nascut prematur cantarind numai 258 de grame va fi externat dupa sase luni si jumatate, a anuntat unitatea spitaliceasca, relateaza AFP. Cand Ryusuke Sekino s-a nascut, in octombrie, mamei sale ii era teama chiar si sa il atinga, potrivit The Guardian.

VIDEO Cel mai mic baietel din lume este externat, dupa ce la nastere cantarea doar 258 de grame / Cum arata la venirea pe lume si cum arata acum

Un bebelus japonez nascut prematur cantarind numai 258 de grame va fi externat dupa sase luni si jumatate, a anuntat unitatea spitaliceasca, relateaza AFP. Cand Ryusuke Sekino s-a nascut, in octombrie, mamei sale ii era teama chiar si sa il atinga, potrivit The Guardian.

Statele Unite iNTARESC sanctiunile impuse Iranului, iar pretul petrolului CRESTE la cel mai mare nivel din acest an

Pretul petrolului a sarit, luni, dupa ce Statele Unite a anuntat ca nu va mai permite niciunei tari sa cumpere petrol iranian, o decizie menita sa amplificeefectul sanctiunilor economice reimpuse in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )