Libnet.ro
UNICEF

16:00

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD chiar si cu 44% mai ieftine de Stock Busters

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD chiar si cu 44% mai ieftine de Stock Busters

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters. Magazinul online emag. ro desfasoara in perioada 14 17 mai campania de reduceri Stock Busters, care vine cu oferte excelente la televizoarele cu cea mai buna rezolutie de pe piata. continuă pe Antena3

eMAG reduceri. 3 frigidere bune sub 800 de lei, chiar si cu 5 ani garantie

EMAG reduceri. Magazinul online emag. ro desfasoara in aceasta perioada campania de oferte Spring Crazy Days, care vine cu preturi foarte bune la frigidere.

[Infografic] Tarile cu cele mai ieftine abonamente Netflix dupa scumpirile de anul acesta

Netflix a marit semnificativ pretul abonamentelor la inceputul acestui an, iar romanii platesc in momentul de fata la fel de mult ca germanii, francezii sau locuitorii celorlalte state din vestul Europei. In schimb, cele mai ieftine abonamente Netflix.

Cele mai ieftine telefoane de la Digi |RCSRDS. Care sunt ofertele de pe site

Compania Digi 124; RCS&RDS a pregatit noi oferte la telefoanele pe care le comercializeaza. Ofertele au fost postate pe site-ul companiei. Cel mai ieftin telefon care poate fi cumparat de pe site-ul Digi este un Allview M9. Acesta poate fi achizitionat cu doar 60 de lei, in varianta in care se alege si unul dintre [] .

VIDEO Piata unica digitala: Apelurile din Romania catre alte tari din UE vor fi mai ieftine, incepand din 15 mai 2019

Tarifele mari percepute pentru apelurile pe care le efectueaza utilizatorii europeni atunci cand suna din tarile lor de origine in alte tari UE apeluri internationale) vor fi limitate incepand cu data de 15 mai, a anuntat luni Comisia Europeana. Dupa eliminarea tarifelor de roaming in 2017, Executivul european introduce acum plafoane tarifare si la apelurile internationale pentru a proteja consumatorii impotriva socurilor unor facturi exorbitante atunci cand efectueaza un apel in Europa. Vezi in articol care vor fi noile tarife internationale maxime in UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )