Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reduceri eMAG la aspiratoare. Cele mai bune 3 oferte de azi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la aspiratoare. Cele mai bune 3 oferte de azi

EMAG Reduceri la aspiratoare. Daca aveti nevoie de un aspirator, oferta eMAG de astazi nu va va dezamagi. Pentru cele mai mari reduceri eMAG la aspiratoare, cititi acest articol. continuă pe Antena3

Australia, tara cu cele mai bune rezultate in ceea ce priveste prevenirea cazurilor de infectie cu virusul HIV

Australia isi mentine pozitia in fruntea statelor cu cea mai mare rata de combatere a infectiilor HIV, potrivit unui nou studiu care arata ca numarul cazurilor noi in 2018 a scazut cu 13% fata de anul precedent, ajungand la 835. Ritmul acestei scaderi este mai mult decat dublu fata de anul de dinainte, conform datelor de la Istitutul Kirby pentru Boli infectioase si Imunitate, Universitatea New South Wales, Sydeny, scrie Science Mag.

Cele mai bune vitamine in sarcina

Alimentatia unei viitoare mamici trebuie sa fie una bogata in vitamine. Legumele si fructele nu trebuie sa lipseasca din dieta ei. Dar, pe langa aportul de nutrienti necesari pentru dezvoltarea armonioasa a fatului, pe care ii poate gasi in alimente, femeia insarcinata trebuie sa ia si alte vitamine importante. Exista, astfel, cateva vitamine si minerale importante atat pentru viitoarea mamica, cat si pentru copilul ei.

Reduceri eMAG la tablete. 3 oferte extrem de avantajoase

Reduceri eMAG la tablete. Daca sunteti in cautarea unui dispozitiv electronic portabil care sa va faca viata mai usoara, o tableta este solutia optima.

Reduceri eMAG la aparate de aer conditionat. Canicula e aproape!

Reduceri eMAG la aparate de aer conditionat. Cea mai simpla solutie de a scapa de caldura in zilele canciulare care stau sa vina este un aparat de aer conditionat, iar cel mai bun loc de unde il puteti.

Unul dintre cele mai vizitate locuri din Atena a fost inchis din cauza unui val de caldura

Acropola de la Atena, unul dintre cele mai vizitate situri turistice din lume, a fost inchisa timp de cateva ore, joi, din cauza unui val de caldura in capitala elena, relateaza Reuters.

Companiile de asigurari se feresc de aceste masini. Ce loc ocupa Dacia in topul masinilor cu cele mai scumpe piese

Companiile de asigurari au ajuns sa urasca anumite marci de masini din cauza pretului pieselor de schimb. Partea cea mai nostima e ca, in Romania, cele mai populare sunt chiar aceste marci, iar Dacia se numara printre ele, evident. Ce loc ocupa? O sa fii surprins, in ciuda faptului ca toata lumea spune ca piesele .

Minaur Baia Mare a transferat un jucator de la una dintre cele mai puternice echipe din lume: Este un conducator de joc inteligent

Echipa masculina de handbal Minaur Baia Mare a reusit sa realizeze un transfer important pentru noul sezon competitional. Iosif Andrei Buzle, jucator al FC Barcelona, una dintre cele mai puternice echipe din lume, a semnat cu gruparea baimareana.

Cele mai WOW prezentari de la Paris Couture Fashion Week

In cadrul festivalului de moda Paris Couture Fashion Week au fost prezentate colectii de-a dreptul superbe, cu piese vestimentare de o delicatete aparte, realizate mari designeri. Iata aici doar cateva exemple.

Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt judetele cele mai afectate!

Vremea va fi in continuare instabila, joi, din punct de vedere termic, iar ploile vor alterna cu episoadele extrem de calduroase in cele mai multe zone ale tarii, relateaza fanatik. ro.

Rescue 4x4, echipa de voluntari care sprijina ISU la cele mai dificile misiuni. Noi nu mergem la misiune sa cautam un cadavru, ar fi demoralizant

Un grup de pasionati de off road a infiintat, in toamna anului 2017, o asociatie care sprijina echipele de salvatori ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta in misiunile cele mai dificile unde este necesara deplasarea pe teren accidentat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )