Libnet.ro
UNICEF

11:15

MARK DAVIS, DIRECTOR BERD PENTRU ROMANIA SI BULGARIA: Trebuie sa tintim catre upgrade-ul MSCI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARK DAVIS, DIRECTOR BERD PENTRU ROMANIA SI BULGARIA: Trebuie sa tintim catre upgrade-ul MSCI

Peste 80% din fondurile pasive investesc prin benchmark-ul MSCI Romania trebuie sa tinteasca catre upgrade-ul MSCI deoarece peste 80% din fondurile pasive investesc in pietele emergente prin benchmark-ul MSCI, a spus Mark Davis, directorul regional al BERD pentru Romania si Bulgaria. Potrivit acestuia, Romania va avea o pondere de aproape 0,04% in indicii FTSE Emerging All Cap si FTSE Emerging. continuă pe Ziarul Bursa

Scenariu negru pentru Romania. Expert in sanatate publica: Nu avem de ales. Dupa alegeri trebuie sa ne asteptam la

Expertii in sanatate vin cu previziuni sumbre vizavi de evolutia pandemiei in lume, dar si in Romania. Potrivit lui Razvan Cherches, profesor in SUA si la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, tara noastra va intra in curand in carantina, pentru ca oamenii au nevoie de reguli stricte pentru a respecta legea. Acesta sustine faptul ca aceste .

Moment istoric pentru Romania, devenim o forta in lume si in Europa. Se intampla de maine

De luni, piata de capital din Romania va trece de la statutul de piata secundara, la cel de piata emergenta secundara, intr-o decizie istorica a agentiei de evaluare financiara FTSE Russell. Astfel, este de asteptat ca tara noastra sa devina de interes pentru mai multi investitori. Moment istoric pentru Romania, devenim o forta in lume .

AOAR: Cheltuielile bugetare nesustenabile- un risc major pentru Romania Spirala periculoasa poate continua cu masuri care sa afecteze fondurile europene alocate si adancirea crizei

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) atrage atentia asupra faptului ca marea provocare a Romaniei pentru anul 2021 o reprezinta relansarea economiei. Numai in acest mod se vor crea resursele financiare pentru acoperirea cheltuielilor necesare cresterii nivelului veniturilor populatiei, inclusiv ale pensionarilor, arata un comunicat transmis marti de industriasi. Generarea unor cheltuieli bugetare nesustenabile, din motive pur electorale, reprezinta un factor de risc major pentru Romania. Chiar daca alte state ale Uniunii Europene au inregistrat in anul 2020 cresteri mari de deficit bugetar, acestea au fost cauzate de efectele pandemiei si nu sunt, in principal, de natura structurala, precum in cazul Romaniei.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, avertisment alarmant pentru Romania: Acest virus se plimba pe strada. Insitutul Matei Bals este plin, la fel si Terapia Intensiva!

Managerul Institului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, lanseaza un avertisment urias cu privire la explozia de cazuri de COVID-19 in Europa. Acesta se declara ingrijorat de fenomenul care a luat o asemenea intorsatura si face previziuni infricosatoare despre perioada viitoare. Se poate, dar se poate cu disciplina Celebrul medic Adrian Streinu-Cercel a explicat recent .

Digi24: Ce ii asteapta pe cetatenii din Belarus si de ce intoarcerea Turciei in Marea Neagra este salutara pentru Romania

Alina Inayeh este directorul German Marshall Fund Romania si a analizat intr-un interviu pentru Digi24 contextul in care au loc toate aceste framantari din regiune.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )