Libnet.ro
UNICEF

17:30

Suzana Vasilescu - unul dintre cei mai valorosi antreprenori culturali din Romania

Antena3 Antena3,
Suzana Vasilescu - unul dintre cei mai valorosi antreprenori culturali din Romania

Suzana Vasilescu este o tanara antreprenoare, dar si unul dintre cei mai importanti manageri culturali ai Romaniei. Povestea ei de succes a fost prezentata in cadrul rubricii BizSchool, prezentata de Bianca Voinea, in emisiunea Income. continuă pe Antena3

Povestea fabuloasa a unuia dintre cei mai aventurosi si inteligenti romani. A fost mutilat din cauza invidiei

Unul dintre cei mai eruditi carturari romani ai tuturor timpurilor, Nicolae Milescu a popularizat cultura romana in Europa, a tradus Biblia in romana si Istoriile lui Herodot. Mai mult, a fost primul roman care a calatorit in Extremul Orient, fiind primit chiar de imparatul Chinei.

Spintecatorul din puscarie. Cazul criminalului feroce care-si injunghia victimele in gat: trei au murit si unul a scapat

Un barbat de 39 de ani, originar din judetul Iasi, este considerat unul dintre cei mai fiorosi criminali din Romania, acesta reusind sa comita doua crime in timp ce se afla incarcerat. O a patra victima a scapat cu viata dupa ce a fost atacata de acelasi criminal cu un cutit artizanal in duba penitenciarului.

VIDEO Un guvernator rus, retinut cu mascatii pentru ca ar fi ucis mai multi antreprenori acum 15 ani

Fortele de securitate din Rusia au retinut, joi, un guvernator regional, acesta fiind acuzat ca ar fi organizat uciderea mai multor antreprenori acum 15 ani, relateaza Reuters.

Romania, pe unul dintre ultimele locuri in Uniunea Europeana la increderea asupra independentei magistratilor - eurobarometru

Romania se afla pe unul dintre ultimele locuri ale clasamentului in Uniunea Europeana in ceea ce priveste perceptia asupra independentei judecatorilor si instantelor, potrivit unui Eurobarometru dat publicitatii vineri, cu prilejul publicarii Tabloului de bord al justitiei pe 2020, o situatie mai ingrijoratoare din acest punct de vedere avand doar Bulgaria, Polonia, Italia, Slovacia si Croatia.

Rafila, despre mitul ca familiile sunt platite ca sa spuna ca cei apropiati au decedat de Covid-19: Certificatul de deces se completeaza fara prezenta familiei

Alexandru Rafila a vorbit despre miturile legate de coronavirus. Unul dintre cele mai puternice mituri care circula in online este ca numarul deceselor este umflat si ca familiile celor care au decedat din orice alta cauza ar primi bani ca sa accepte trecerea pe certificatul de deces ca moartea a survenit ca urmarii Covid-19.

Cei mai buni creveti facuti in casa. Reteta de care te va intreba toata lumea

De cele mai multe ori, fructele de mare sunt un preparat pe care il consumam la restaurant. Cu toate aceste, crevetii sunt extrem de usor de preparat in casa iar o data facuti pot fi combinati cu orez, salate sau paste pentru o masa delicioasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2748 seconds )