Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emisiunile de titluri de stat pentru populate din martie au mers mai slab decat cele din februarie. Noi emisiuni incepand de marti

Hotnews Hotnews,
 Emisiunile de titluri de stat pentru populate din martie au mers mai slab decat cele din februarie. Noi emisiuni incepand de marti

Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca, incepand de marti - 2 aprilie, persoanele fizice pot achizitiona noi titluri de stat in cadrul Programului Tezaur. De asemenea, arata intr-un comunicat de presa ca in acest an ca peste 20. 000 de romani au investit in titluri de stat peste 1,2 miliarde de lei. Au fost doua serii de emisiuni, de la inceputul anului. Daca ne uitam la emisiunile anterioare, observam ca in cea de-a doua interesul a fost mai mic. Vorbim de putin peste 9. 000 de investitori si o suma de circa 500 milioane lei, comparativ cu aproximativ 11. 000 romani si aproape 700 milioane lei, in februarie. Aceste cifre sunt mai mici in conditiile in care a fost introdusa si scadenta la 1 an, deci un produs in plus. continuă pe Hotnews

VREMEA. Prognoza meteo pentru ultima zi din martie

Duminica, 31 martie, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil in sudul si sud-estul tarii si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla.

ANUL ACESTA MADR aloca 580 milioane de lei, ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina

Guvernul a aprobat schema de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, in sedinta de vineri, a transmis Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport.

Veste buna pentru parintii din Romania. Intra in vigoare majorarea alocatiilor

Veste buna pentru parintii din Romania. incepand de astazi intra in vigoare majorarea alocatiilor, insa abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru duminica 31 martie 2019. Ultima zi de martie aduce o surpriza astrala!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 31 MARTIE 2019; ultima zi din luna martie este speciala pentru ca Marte, planeta energiei, actiunii, impulsurilor intra in Gemeni si va sta aici tocmai pana pe 16 mai.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 30 martie - 5 aprilie 2019. Berbecii au probleme cu politia, Racii au destinul subred

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru va prezinta previziunile astrelor pentru saptamana viitoare. HOROSCOP BERBEC: Marte, patronul vostru astral paraseste zodia Taurului si intra in Gemeni. Cum.

Fonduri europene de doua miliarde de euro pentru infrastructura din Romania, aprobate marti; 1 miliard de euro pentru Centura Capitalei

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat marti, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania, care vizeaza linia de metrou 2, Berceni - Pipera, litoralul Marii Negre, aprovizionarea cu apa si extinderea sistemului.

ANGAJATII ELCEN ACUZA: Primaria Capitalei, vinovata pentru dezastrul din termie

Piperea: Bonusul acordat angajatilor Elcen, o greseala de management Sindicatul Liber Independent din Sucursala Electrocentrale Bucuresti acuza Primaria Capitalei si RADET de faptul ca refuza majorarea salariilor angajatilor care lucreaza in domeniul producerii si distribuirii agentului termic si ca nu a fost platit avansul datorat pentru luna ianuarie 2019 cu privire la consumul de gaze naturale al Elcen pentru producerea agentului termic.

Ioan Mircea Pascu, avertisment pentru colegii din PSD

Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu lanseaza un nou atac, dupa ce a fost lasat in afara listei de europarlamentare. Pascu le transmite candidatilor la europarlamentare ai PSD sa nu se bata foarte tare pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )