Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noi culmi ale absurdului pentru obligatiunile cu rating speculativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi culmi ale absurdului pentru obligatiunile cu rating speculativ

Emisiunile de obligatiuni ale companiilor cu rating speculativ au atins un nou record lunar in ianuarie 2020, dupa cum scrie Financial Times. Publicatia financiara subliniaza ca prima luna a anului este marcata, de obicei, de volume ridicate ale imprumuturilor, in conditiile in care companiile cauta sa-si asigure finantarile pentru cea mai mare parte a intregului an. continuă pe Ziarul Bursa

INS: inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 1,4%

Numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a crescut cu 1,4%, in trimestrul IV din 2019, la 38. 657, iar cel al inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor a scazut cu 3,9%, la 9. 109, raportat la trimestrul similar din 2018, potrivit datelor publicate, marti, de Institutul National de Statistica INS).

HOROSCOP chinezesc FEBRUARIE 2020. Noi energii din Orient pentru Bivoli si Sobolani

Zodiacul chinezesc pentru luna FEBRUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Sobolanul de metal, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )