Libnet.ro
UNICEF

12:30

OPINII Populatia imprumuta statul mai scump decat bancile, iar bancilor le place asta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Populatia imprumuta statul mai scump decat bancile, iar bancilor le place asta

Pana de curand ne deprinseseram ca populatia sa aiba randamente mai mici cand mergea sa imprumute statul, decat alte entitati din zona financiara. Fie ca asta se intampla direct la ghiseul Trezoreriilor - sa spunem ca emisiunile de titluri de stat pentru populatie au si fost eliminate cativa ani buni -, fie la cel al bancilor - titlurile de stat cumparate din piata secundara aveau oricum randamente mai mici decat la emitere, pentru ca interveneau comisioanele bancilor. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Radiatiile din zona submarinului sovietic Komsomolet, scufundat in 1989, sunt de 100 de mii de ori mai mari decat valorile normale, spun cercetatorii

Oamenii de stiinta norvegieni au descoperit ca nivelurile de radiatii sunt de 100. 000 de ori mai mari decat cele admise in proximitatea submarinului nuclear al fortelor marine sovietice Komsomolet, care s-a scufundat acum 30 de ani in Marea Barents, relateaza Moscow Times, citand postul de televiziune norvegian TV2.

Masina mai rapida decat sunetul intra in teste: ce viteza trebuie sa atinga

In urma cu mai bine de jumatate de secol, un pilot de avion a zburat mai repede decat sunetul. in vremurile mai prezente o echipa de ingineri incearca sa faca acelasi lucru cu o masina:.

Mai bogat decat Ion Tiriac: cat de mare a fost averea lui Jean Mihail

Daca intrebi noua din zece romani sa-ti numeasca cel mai bogat roman din toate timpurile, multi se vor arunca sa afirme ca este vorba de Ion Tiriac. in realitate, cel care se poate lauda cu acest titlu a trati in perioada interbelica. Apropiatii ii spuneau Jean Mihail, dar numele sau adevarat a fost Ioan C.

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

STUDIU Pozitionarea grasimii in corp este mai importanta decat greutatea persoanei

Un nou studiu realizat de cercetatorii americani demonstreaza ca pozitionarea grasimii are o importanta majora cand vine vorba de bolile cardio-vasculare. Oamenii de stiinta au afirmat ca acesta este un indicator mai bun decat indexul de masa corporala.

IN IUNIE: Pretul gazelor romanesti, cu 33% mai mare decat cel de import

Gazele de productie interna au ajuns sa coste cu 33% mai mult decat cele de import pe bursa, in luna iunie, potrivit datelor publicate de Bursa Romana de Marfuri, transmite Agerpres.

in iunie, gazele romanesti cu 33% mai scumpe decat cele de import

Gazele de productie interna au ajuns sa coste cu 33% mai mult decat cele de import pe bursa, in luna.

Creditul ipotecar, mai avantajos decat Prima Casa

Programul Prima Casa pare sa fi intrat in umbra creditelor ipotecare clasice, preferate de tot mai multi tineri. Iar asta pentru ca ei tanjesc dupa locuinte mai spatioase, care nu pot fi cumparate cu 57 de mii.

ştiri din Economie

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )