Libnet.ro
UNICEF

10:45

Statul a imprumutat 26,2 miliarde lei de pe piata interna, in primul semestru. Sunt incluse si emisiunile Tezaur dedicate populatiei (raport MFP)

Hotnews Hotnews,
 Statul a imprumutat 26,2 miliarde lei de pe piata interna, in primul semestru. Sunt incluse si emisiunile Tezaur dedicate populatiei (raport MFP)

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 26,2 miliarde lei, in primul semestru din acest an de pe piata interna, la care se adauga 3 miliarde euro de pe cea externa, reiese dintr-un raport al institutiei. continuă pe Hotnews

Romania, tot mai indatorata sub guvernarea PSD-ALDE: Ministerul lui Discoteca Teodorovici a imprumutat 26,2 miliarde lei in prima jumatate a anului

Un raport al Ministerului Finantelor arata ca Romania s-a imprumutat cu 26,2 miliarde lei, in primul semestru din acest an de pe piata interna, la care se adauga 3 miliarde euro de pe cea.

Proiectul rectificarii bugetare: Deficitul bugetar se mentine, veniturile cresc cu 3.75 miliarde lei, iar cheltuielile cu 3.95 miliarde lei. Ce ministere primesc bani in plus si unde se taie

Veniturile bugetului general consolidat se majoreaza, pe sold, cu suma de 3,75 miliarde lei iar cheltuielile cu 3,95 miliarde, potrivit proiectului de rectificare bugetara publicat de Ministerul Finantelor. Institutia condusa de Eugen Teodorovici pe venituri din impozitul pe profit mai mari cu peste 1,6 miliarde de lei ca urmare a unor masuri asumate de ANAF dar si a unei colectari mai bune a impozitul pe profit de la banci. Din majorarea accizelor la tigari si din introducerea bauturilor racoritoare cu un continut ridicat de zaharuri in sfera produselor supuse accizelor, Statul intentioneaza sa colecteze 481,7 milioane de lei, mai arata documentul. Vezi aici proiectul rectificarii bugetare, cu anexele incluse.

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 58 de luni, la un randament mediu de 3,89% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Statul impune contributii la pensii si sanatate pentru tichetele cadou si alte masuri fiscale. Impact de 6,3 miliarde lei

Proiectul de rectificare bugetara prevede suplimentarea incasarilor statului, inclusiv din includerea tichetelor cadou in categoria veniturilor pentru care se platesc contributii la sanatate si pensii. Impactul financiar al tuturor masurilor fiscale ce vor fi implementate pana la sfarsitul anului este de 6,3 miliarde de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )