Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nuclearelectrica a resincronizat Unitatea 1 CNE Cernavoda la Sistemul Energetic National

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nuclearelectrica a resincronizat Unitatea 1 CNE Cernavoda la Sistemul Energetic National

SN Nuclearelectrica SA anunta, joi dimineata, resincronizarea Unitatii 1 CNE Cernavoda la Sistemul Energetic National, dupa remedierea cauzei care a condus la desincronizarea petrecuta miercuri seara. Unitatea s-a deconectat de la Sistemul Energetic National in timpul etapei de crestere a puterii reactorului, dupa resincronizarea la retea ca urmare a finalizarii lucrarilor aferente opririi planificate, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

NUCLEARAELECTRICA: Sincronizarea Unitatii 1 Cernavoda la Sistemul Energetic National s-a realizat azi

Lucrarile aferente opririi planificate a Unitatii 1 CNE Cernavoda au fost finalizate iar sincronizarea la Sistemul Energetic National s-a realizat azi seara, informeaza Societatea Nationala Nuclearelectrica.

Nuclearelectrica anunta ca Unitatea 1 a Centralei Nucleare de la Cernavoda s-a deconectat de la Sistemul Energetic National

Nuclearelectrica a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca in seara zilei de 5 august Unitatea 1 a Centralei Nucleare de la Cernavoda s-a deconectat de la Sistemul Energetic National. Conform.

NUCLEARAELECTRICA: Lucrarile aferente opririi planificate a Unitatii 1 CNE Cernavoda au fost finalizate

Producatorul de energie nucleara, Nuclearelectrica, a anuntat ca lucrarile aferente opririi planificate a Unitatii 1 CNE Cernavoda au fost finalizate, sincronizarea la Sistemul Energetic National realizandu-se in seara aceasta, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )