Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Guvernul va transmite Comisiei Europene un plan de restructurare a Complexului Energetic Oltenia de 3,5 mld euro

Hotnews Hotnews,
 Orban: Guvernul va transmite Comisiei Europene un plan de restructurare a Complexului Energetic Oltenia de 3,5 mld euro

Guvernul va transmite saptamana viitoare Comisie Europene planul de restructurare pentru Complexul Energetic Oltenia, in valoare de 3,54 miliarde euro, a declarat duminica, la Targu Jiu, premierul Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia va fi transmis Comisiei Europene pentru analiza si aprobare

Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia - CEO, unul dintre cei mai mari producatori nationali de electricitate, va fi transmis Comisiei Europene de catre reprezentantii companiei si ai Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Consiliul Concurentei.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul si-a facut datoria fata de Romania, intr-o situatie de o dificultate extrema. A lasa tara fara guvern in acest moment inseamna a face un rau imens romanilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, considera ca a lasa tara fara guvern in acest moment este un act urias de iresponsabilitate si de lipsa de intelegere a interesului general. Premierul a vorbit.

Ludovic Orban: Vom avea fonduri europene de peste 4 miliarde de euro, care vor fi destinate investitiilor in sanatate (VIDEO)

Prezent la Arad, premierul Ludovic Orban a discutat despre investitiile din domeniul sanatatii. Premierul a explicat faptul ca exista alocari extrem de mari, pentru sistemul de sanatate, dar si pentru Planul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )