Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ciprian Dascalu, fostul economist sef al ING a fost recrutat de BCR

Hotnews Hotnews,
 Ciprian Dascalu, fostul economist sef al ING a fost recrutat de BCR

Banca Comerciala Romana va avea un nou Economist Sef si Director de Cercetare, Ciprian Dascalu, acesta urmand sa preia noua functie incepand cu 15 ianuarie. Dascalu va prelua functia ocupata de Horia Braun-Erdei, care preluase presedintia executiva a Erste Asset Management Romania. Dascalu 40 de ani), vine din pozitia de economist sef al ING, anterior el ocupand mai multe pozitii in bankingul romanesc: economist in Directia de Politici Monetare a BNR, Senior Trader la Millennium Bank, Market Business Manager in cadrul Unicredit Tiriac Bank. continuă pe Hotnews

De la ING la BCR. Ciprian Dascalu este noul Economist Sef al Bancii Comerciale Romane

Banca Comerciala Romana va avea un nou Economist Sef si Director de Cercetare, Ciprian Dascalu urmand sa preia aceasta functie incepand cu data 15 ianuarie.

Ciprian Dascalu pleaca din ING Bank pentru a prelua functia de economist sef la BCR

Ciprian Dascalu pleaca din ING Bank pentru a prelua functia de economist sef si director de cercetare la Banca Comerciala Romana BCR), incepand cu 15 ianuarie. Miscarea vine in contextul in care Horia Braun-Erdei fostul economist sef al BCR) a fost.

Ciprian Dascalu este noul economist sef al Bancii Comerciale Romane

Ciprian Dascalu va fi noul economist sef si director de cercetare al Bancii Comerciale Romane BCR) incepand cu 15 ianuarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )