Libnet.ro
UNICEF

14:15

Erste a revizuit in scadere prognoza de crestere pentru Romania, pentru a doua oara intr-o saptamana

Adevărul Adevărul,
Erste a revizuit in scadere prognoza de crestere pentru Romania, pentru a doua oara intr-o saptamana

Erste a revizuit in scadere, pentru a doua oara intr-un interval de o saptamana, estimarile privind cresterea economiei Romaniei in acest an, pe fondul cresterii riscului de recesiune in zona euro, in contextul epidemiei de coronavirus, scrie profit. ro. continuă pe Adevărul

Prognoza ANM pentru duminica, 15 martie. Revin ploile si ninsorile

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru duminica, 15 martie. Astfel, aflam ca vremea ploioasa va cuprinde regiunile sudice si sud-vestice. Vor fi ploi, care se vor transforma local in lapovita si ninsoare. Asa arata prognoza ANM pentru duminica, 15 martie Cantitatile de apa vor depasi, izolat, 10 15 lmp, dupa .

Prognoza meteo pentru 16 martie 2020. Meteorologii anunta zile cu vreme frumoasa, dar rece

Prognoza meteo pentru 16 martie 2020. Vremea va fi frumoasa, dar rece dimineata si pe parcursul noptii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua in sudul Banatului.

EURO 2020 a fost amanat un an! Ce consecinte sunt pentru Romania

In videoconferinta de marti a UEFA, la care au luat parte presedintii celor 55 de federatii nationale europene afiliate la forul continental, a fost luata decizia ca EURO 2020 sa fie amanat un an. Cea mai buna solutie in conditiile actualei crize de pe plan mondial. EURO 2020 a fost amanat un an! Ce consecinte .

116 cazuri de coronavirus in Romania. Doua dintre persoanele infectate, asistente medicale in Hunedoara

Alte trei cazuri au fost confirmate cu coronavirus sambata. Bilantul infectatilor a ajuns la 116. Printre acestea se numara si doua asistente medicale care au intrat in contact cu cazul 26, infectata cu coronavirus.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Rezerva Federala a SUA a redus dobanda cheie pentru a doua oara in decurs de doua saptamani

Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus duminica dobanda de politica monetara pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la un interval de 0%-0,25%, luand o noua masura de urgenta pentru a ajuta economia in timp ce pandemia de coronavirus escaladeaza rapid.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )