Libnet.ro
UNICEF

11:00

OPINII Proiecte legislative pentru linistea copiilor si batranilor din... Erste si Raiffeisen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Proiecte legislative pentru linistea copiilor si batranilor din... Erste si Raiffeisen

Intentia adoptarii pe ultima suta de metri a Guvernului Orban I a unei ordonante de urgenta, prin care persoanele care au incasat abuziv sau fara acte justificative prima de stat aferenta contractelor de economisire-creditare intermediate de bancile de locuinte ale BCR-Erste si Raiffeisen sa fie scutite de returnarea sumelor, a starnit polemici. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF promite un formular simplificat pentru directionarea unei sume din impozitul pe venit aferent anului 2019

Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala elaboreaza un formular simplificat pentru directionarea, catre entitatile non-profit sau unitatile de cult, a unei sume din impozitul pe venit aferent anului 2019, se arata intr-un comunicat al celor doua institutii. Acesta ar urma sa fie publicat saptamana viitoare si va putea fi utilizat, optional, pana la termenul de 25 mai de catre contribuabilii care nu si-au exprimat deja optiunile.

Cladire secreta in Capitala, pentru romanii intorsi recent din China. Doua persoane suspecte de coronavirus au fost deja izolate, iar locatia poate gazdui 100. Firea: Nu pot sa va dau adresa

Primaria Capitalei a pus la dispozitiu un spatiu pentru persoanele care au fost in zona in care a fost depistat coronavirusul si care vor trebui sa fie in carantina timp de 14 zile, a anuntat, luni, primarul ge.

Comisarul european pentru Justitie critica reforma din sistemul judiciar polonez si atentioneaza cu taieri de fonduri

Recentele reforme din sistemul judiciar al Poloniei sunt distructive, a declarat comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, intr-un interviu oferit Der Spiegel, amenintand cu taieri de fonduri pentru tarile care nu respecta valorile europene, informeaza DPA.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )